• 24-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,10
  • STERLIN 44,51
  • ALTIN 3.013,43
  • BİST100 8.862
  • BTC 66.800
2 ay önce MAGAZİN

Enise Arpacıoğlu ve Erdem Yıldız dünya evine girdi. Düzenlenen düğün cemiyetinde çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

2 ay önce SPOR

2024-2025 sezonu öncesinde 4 temsilcimizin mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da gruplar ve rakipler belli oldu. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir grafik çizen Karasuspor, BAL’daki ikinci sezonunda 9.grupta mücadele edecek.

2 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Terminali’nde gece saatlerinde başlayan kepenk indirme uygulaması ve seferlerin durdurulması, Karasu’yu da etkiledi. Karasu Terminali’nde otobüs firmaların yazıhaneleri açıldı ama ulaşım durdu. Bileti olan yolcular, terminale geldiklerinde aldıkları haberle ne yapacaklarını şaşırdı.

2 ay önce MAGAZİN
2 ay önce ASAYİŞ

Geçtiğimiz hafta perşembe günü Bolu ilinin Göynük ilçesinde çıkan orman yangınına Karasu Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de müdahale etti. Beş gün süren müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı.

2 ay önce KARASU

Kuzey sahilleri Karasu, Kocaali, Kaynarca'da sahillerde yaklaşık 70 gün önce "hayat nöbetine" başlayan Büyükşehir Belediyesi'nin cankurtaranları 70 günde tam 360 kişiyi dalgaların ve RİP akıntısının içinden, ölümün kıyısından kurtardı. 72 kişilik Cankurtaran Timi, yaz sezonunda yürüttüğü pür dikkat nöbetinde şu ana kadar hiç can kaybı vermedi.

2 ay önce EKONOMİ

Her yıl okul öncesi uyguladığı kampanyalarla dikkat çeken Elif Kitabevi ve Kırtasiye, bu yıl da dev gibi bir okula dönüş kampanyası başlattı. Okul kıyafeti alan veya almayan her veliye belirli oranlarda indirim uyguladıklarını söyleyen Kamil Köse, “Karasu ve çevre ilçelerden gelen herkes bu kampanyadan yararlanabilecek” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

2 ay önce MAHALLELER

Aziziye Mahallesi Muhtarı Yusuf Demirtürk, dolmuş hattını test etmek amacıyla mahallede sefere çıkan Karasu Şoförler Odası Başkanı Kerim Uyar’ın “Vatandaşlar hep yollarda, sadece araba geçerken arabaya bakıyorlar” sözlerine yanıt verdi. Demirtürk, “Sayın Başkan burada mahalle halkına acaba ne demek istediniz? Siz vatandaşın talebini dikkate almak için o makamdasınız” dedi.

2 ay önce EKONOMİ

Okulların açılmasına az bir süre kala Yümnü Optik Sahibi Optisyen Mihriban Yümnü uyarıda bulundu. Yümnü, “Çocuğunuzun görme yetisi, okuldaki başarısı için çok önemlidir. Bu yüzden mutlaka çocuklar muayene edilmeli, gerekirse uygun gözlük kullanımına başlanmalıdır” dedi.