Bölgesel Amatör Lig’de geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen Karasuspor’un bu sezon yer alacağı grup ve rakipleri belli oldu. BAL’daki ikinci sezonuna iddialı hazırlanan Karasuspor, 9.grupta yer aldı.

4 TAKIM TEMSİL EDECEK

Sapanca Gençlikspor’un 3.Lig’den düşmesinden dolayı bu yıl Sakarya’yı 4 takım temsil edecek. Ancak bu takımlardan il içinde son iki sırada olan doğrudan düşecek. Ligi il birincisi olarak bitirecek takım ligde kalacak, il ikincisi olan takım ise Play-Out maçı oynayacak. Ancak Sakarya takımlarından birinin şampiyon olması durumunda il sonuncusu olan ekip düşecek, il üçüncüsü olan ekip ise Play-Out’a kalacak.

TOPLAM 10 GRUP

Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri başkanlığında toplanan Bölgesel Amatör Lig Yürütme Kurulu, 2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi. 76 ilden 153 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 14'lü 2 grup, 15'li 4 grup, 16'lı 3 grup ve 17'li 1 grup olmak üzere toplam 10 gruptan oluştu. 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde başlayacak olan BAL müsabakaları için fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftası gerçekleştirilecek.

RAKİPLER BELLİ OLDU

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Sakarya'yı temsil edecek olan Karasuspor, Sapanca Gençlikspor, Hendekspor ve Ferizlispor, 9.Grup’ta mücadele edecek. Temsilcilerimizin yer aldığı grupta rakiplerimiz belli oldu. Sakarya, Kocaeli, Yalova, Bilecik, Edirne ve Tekirdağ temsilcilerinin yer aldığı grup şu şekilde oluştu: Karasuspor, Sapanca Gençlikspor, Hendekspor, Ferizlispor, Gölcükspor, Gebzespor, Karamürselspor, Çayırovaspor, Darıca Gençlerbirliği, Yalovaspor, Yalova Yeşilovaspor, Tekirdağspor, Kapaklıspor, Evrensekiz Evrenspor, Keşanspor, Bozüyük Vitraspor.

Ramazan Marmara’nın haberi

Editör: Güler Çınasoğlu