İşletmeciliğini Kamil Köse’nin yaptığı Elif Kitabevi ve Kırtasiye, bu yıl da okul hazırlığı yapan velilerin bütçesine katkı sağlayacak dev kampanyasını başlattı. 20 Ağustos ile 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak olan “Okula dönüş kampanyası” ile Karasu ve çevre ilçelerinden gelen her veli büyük indirimlerden yararlanabilecek. İşletmeci Kamil Köse, kampanya hakkında şu bilgileri verdi:

ÖNCELİĞİMİZ KALİTE

“Okul kıyafetlerinde yıllardır kaliteden ödün vermedik. Yüzde yüz pamuklu kumaş, renk atmaz, deforme olmaz kumaşlar tercih ediyoruz. Velilerimiz ürünlerden memnun, ‘Sene başında nasıl aldıysak seneyi de aynı kaliteyle kapatıyoruz’ diyorlar. Bu kaliteyi de kampanyalarla destekleyerek velilerimizin bütçesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

BU İNDİRİM HİÇBİR YERDE YOK

Karasu ve çevre ilçelerinin okul kıyafetlerini bizden alan her veliye, kırtasiye ürünlerinde anında yüzde 25 indirim uyguluyoruz. Bin liralık kıyafet aldı diyelim veli, kırtasiye ürünleriyle de toplam 3 bin lira tuttuysa, veli kasadan 750 liralık indirimli sadece 2 bin 250 lira ödeyerek çıkıyor. Bu indirim ne tahtakalelerde ne de marketlerde uygulanamıyor. Ama Elif Kitabevi Kırtasiye’de velilerimizi bu kampanya ile destekliyoruz.

OKUL KIYAFETİ ALINMASA DA İNDİRİM VAR

Okul kıyafeti almayan velilerimize de indirimimiz mevcut. Kıyafetini önceden almış, elinde varsa bile indirim var. Okul listesi ilene gelene, kıyafet almazsa da yüzde 20 indirim uyguluyoruz. Anaokulu öğrenci velileri de yüzde 20 indirim alabiliyor. Tüm öğrencilerimizi bu indirimlerle destekliyoruz. Velilerimizin bütçesine katkı sağlıyoruz”

ELİF KİTABEVİ ve KIRTASİYE

Telefon: 0541 657 81 59

Instagram: www.instagram.com/elifkitapkahve

Adres: İncilli Mahallesi Mevlana Caddesi 616/1.Sokak (İnönü İlkokulu yanı) Karasu / SAKARYA

Karasu Elif Kitabevi Okul Hazırlık Kampanyası F4

Karasu Elif Kitabevi Okul Hazırlık Kampanyası F9

Karasu Elif Kitabevi Okul Hazırlık Kampanyası F3

Karasu Elif Kitabevi Okul Hazırlık Kampanyası F6

Karasu Elif Kitabevi Okul Hazırlık Kampanyası F8

Karasu Elif Kitabevi Okul Hazırlık Kampanyası F2

Karasu Elif Kitabevi Okul Hazırlık Kampanyası F7

Karasu Elif Kitabevi Okul Hazırlık Kampanyası F5

Karasu Elif Kitabevi Okul Hazırlık Kampanyası F1

Editör: Nevtan Angün