• 26-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.145
4 ay önce SPOR

10 yıldan bu yana Karasu Güvenspor’da başkanlık görevini yürüten (Lango) Hasan Sayılı, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldı. Sayılı’nın istifasının ardından Güvenspor kongreye giderek yeni başkanını belirledi. Yapılan kongrede yeni Başkan Murat Çiftçi oldu.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce KOCAALİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlar için hizmete açtığı Kocaali Sosyal Tesisleri, bu sezon da kapılarını açtı. Hizmetleri ve olanaklarıyla kadınlara önemli ayrıcalıklar sunan tesis, Türkiye’nin dört bir tarafından ve yurt dışından gelen tatilcilerin ilgi odağı oldu. Tesiste sadece 6 günde 2 bin misafir ağırlandı.

4 ay önce KARASU

Okulların kapanması ve akabinde Kurban Bayramı’nın başlamasıyla beraber Karasu yoğun bir bayram tatilini geride bıraktı. Karasu’ya 9 günde 564 bin 897 aracın giriş yaptığı öğrenildi.

4 ay önce SPOR

2.Amatör Küme’de grup maçları sona erdi. Toplamda 7 takımın verdiği mücadelenin ardından Play-Off’a yükselen dört takım belli oldu. Karapınar Play-Off’a lider olarak çıkarken Karasu 1933, Kuyumculu ve Kusçaspor Play Off’a yükselen diğer takımlar oldu.

4 ay önce TÜRKİYE

Selçuk Bayraktar, resmi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla muharip insansız uçak sistemi Bayraktar KIZILELMA’yı tanıttı. Bayraktar’ın, çok sayıda beğeni alan paylaşımını Sakarya Türküsü eşliğinde yapması dikkat çekti.

4 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, bir basın açıklaması yayınladı. Önal, “İktidarı, birinci sıra milletvekili, büyükşehri, Karasu Belediyesi, hepiniz bir oldunuz da Karasu’nun sorunlarına bir çözüm bulamadınız. Bir de serzenişte bulunuyorsunuz. Kendinize gelin, gözünüzü açın” diyerek tepki gösterdi.

4 ay önce MAGAZİN
4 ay önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, haftalık basın açıklamasını yaptı. Aksoy, AK Parti Milletvekili Lütfü Bayraktar’ın sözlerine tepki gösterdi. Başkan Aksoy, “Vatandaş, çözümü kimden beklemeli? Yetkiyi milletten isterken, çözümü kendiniz olarak görürken, bu millet de çözümü sizde görecek elbette” ifadelerini kullandı.

4 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde yaz kursları başlıyor. Farklı branşlarda atölyelerin gerçekleştirileceği Karasu başta olmak üzere tüm SGM’lerde 24 Haziran Pazartesi günü itibariyle kayıtlar alınmaya başlandı.