• 26-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.098
4 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Acarlar Longozu’na yaptığı ziyarette şehirdeki doğal güzelliklerin en etkin şekilde korunacağını, tanıtılacağını ve geleceğe miras bırakılacağını bir kez daha vurguladı. Alemdar, “Bu güzellikleri korumak, bizim ve tüm Sakaryalıların insanlık görevidir. Longoza Türkiye’den ve hatta dünyadan yoğun bir ilgi var. 4 günlük bayramda 15 binin üzerinde vatandaşımızı misafir ettik” dedi.

4 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 12 - 18 Haziran 2024 tarihli 298.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

4 ay önce KARASU

Pazartesi günü etkili olan poyraz rüzgarı nedeniyle Karadeniz’de dalga ve rip akıntı meydana gelmiş ve üç ilçede denize girişler yasaklanmıştı. Yasağın ardından gözler bu haftaya çevrildi. Karasu’da dört gün süreyle etkili olacak poyraz rüzgarı uyarısı yapıldı.

4 ay önce KARASU

Büyükşehir Belediyesi, Erasmus Değişim Programı ile şehrimize gelen yabancı öğrencilere Çevre Sorunlarına İlişkin Gençlerin Farkındalığını Artırma Projesi kapsamında Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapılarını açtı.

4 ay önce KARASU

Olumsuz hava şartlarından dolayı; 24 Haziran Pazartesi günü 1 gün süreyle Karasu, Kocaali ve Kaynarca’da denize girişler yasaklandı.

4 ay önce KARASU

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, mavinin simge turizm bölgesi olan Karasu'da sahil bölgesinde incelemelerde bulundu. Sahil Park'ta vatandaşlarla selamlaşarak sorunları dinleyen Alemdar, “Karadeniz'in incisi, turizmin gözdesi Karasu'muzdaki turizm potansiyelini güçlendirerek mavi bayrakları sahillerde dalgalandıracağız” dedi.

4 ay önce SPOR

Sakaryaspor’un kongresi 22 Haziran’da Sakarya Atatürk Stadı’nda yapıldı. Gökhan İn’in yeni başkan seçildiği kongrede kuzey bölgesinden beş isim yer aldı. Engin Küçük, Sertan Ciddi, Yavuz Selim Din, Nezih Namaz ve Turgut Emanetoğlu; İn’in hazırladığı yönetim listesinde yer aldı.

4 ay önce SPOR

Adatepespor, 2.Amatör Küme’nin son maçında Kusça ile karşı karşıya geldi. Sahadan 4-1 farklı galibiyetle ayrılan Adatepespor son anda kaçak oyuncu oynattı iddiası üzerine Play-Off’a çıkma şansını Kusça’ya bıraktı.

4 ay önce SPOR

2.Amatör Küme’de Play-Off mücadelesi veren Karasu 1933, son maçında Kozluk ile karşılaştı. Kocaali Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma da yüzü gülen taraf Karasu oldu ve maç 5-2 sona erdi. Karasu 1933 aldığı bu galibiyet ile Play-Off’a gitme hakkı kazandı.

4 ay önce SPOR

2.Amatör Küme takımlarından Karapınar ve Kuyumculu, grubun son maçında karşı karşıya geldi. Karapınar, Kuyumculu’yu 3-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı ve grubu da lider olarak tamamladı.