Ferizli Sahası’nda oynanan 2.Amatör Küme son maçında Adatepe ile Kusça karşı karşıya geldi. Kazananın Play-Off’a çıkacağı müsabaka çekişmeli başladı. Maçın ilk dakikalarında her iki takım da temkinli başladı.

Maçın 14.dakikasında Adatepespor Volkan’ın ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Kusça oyundan kopmadı ve ataklarını sıklaştırdı. İlk yarının son dakikasında yakaladığı pozisyonu iyi değerlendiren Kusça ekibi skoru eşitledi ve takımda soyunma odasına 1-1’lik skorla gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Adatepe üstün başladı. Top hakimiyetini alan Adatepespor, maçın 50.dakikasında Volkan ile skoru 2-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Kusça ekibi savunma güvenliğini ikinci plana itti. Adatepespor 61.dakikada Uğur ile skoru 3-1’e getirdi. Rakibinin iyice risk almasından istifade eden Adatepespor bu golden 3 dakika sonra 64.dakikada Burhan ile skoru 4-1’e getirdi. Maç bu skorla tamamlansa da Adatepespor’un kaçak oyuncu oynattığı iddiası üzerine Kusça Play-Off’a çıkan son takım oldu.  

Ramazan Marmara’nın haberi

Adatepe Kusça Son Maç F1

Adatepe Kusça Son Maç F2

Editör: Güler Çınasoğlu