• 27-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.400
4 ay önce SPOR

Karasu Güvenspor’da 10 yıldan bu yana Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Hasan Sayılı (Lango Hasan), sağlık sorunları nedeniyle başkanlık görevini bıraktı. Kurulacak yeni yönetime başarılar dileyen Sayılı, her zaman destek vereceğinin de altını çizdi.

4 ay önce KARASU

Çanakkale’de salı günü başlayan ve 36 saatte kontrol altına alınan yangında 575 hektar alan zarar görmüştü. Karasu’dan Eceabat’a giden Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangına müdahale ederek başarılı bir göreve imza attı.

4 ay önce KARASU

Sakarya’nın Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçeleri için hafta sonu tatilcileri üzecek bir karar alındı. cumartesi ve pazar günü poyraz rüzgarının etkili olması ve denizin dalgalı olacağı gerekçesi ile denize girişler iki gün süreyle yasaklandı.

4 ay önce MAGAZİN

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan İsmail çakmak, iki ay önce sahiplendiği kuzusunu yanından hiç ayırmıyor. Sahibinin peşinden her yere giden İpek isimli kuzu, sıcaktan bunalınca her gün sahile gitmeyi de ihmal etmiyor.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce MAGAZİN

Durmuşoğlu ve Turhan aileleri, Kurban Bayramı’nın dördüncü günü, bir araya geldi. Ailelerin en küçük ve en yaş almış büyüklerinin de yer aldığı buluşmada hoş sohbet edildi.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce KARASU

Sakarya sahillerinde Kurban Bayramı boyunca tedbirlerini arttıran ve mesai saatlerini arttıran cankurtaran ekipleri, üç ilçe sahilinde boğulma vakalarının düşmesine etki etti. Cankurtaran Grup Amiri Samet Karaca, insan sayısı fazla olmasına rağmen boğulma vakalarında düşüş yaşandığını belirtti.

4 ay önce KARASU

Yaz ayında Karasu’da kurulan Perşembe Pazarı, 19 Haziran Perşembe günü başlıyor. Alınan yeni kararla birlikte Eylül ayına kadar Karasu’da pazartesi ve Perşembe günler Pazar açık olacak.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI