• 26-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.190
4 ay önce KARASU

Sakarya'nın Karasu ve Kaynarca ilçelerinin ortasında bulunan Acarlar Longozu, Kurban Bayramı süresi boyunca çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. Nilüferlerin de açtığı longoza bayramın ilk iki günü 4 bin ziyaretçi girişi oldu.

4 ay önce KARASU

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, Kurban Bayramı’nın ikinci günü Karasu’ya gelerek parti bayramlaşmasına katıldı. Basına açık programda yerel ve genel konulara değinen Bayraktar’ın “AK Parti sadece oydan ve seçimden ibaret değil. AK Parti hareketinin, öteki dünya ve imtihan için de bir vesile olduğunu düşünüyorum” sözleri dikkat çekti.

4 ay önce KARASU

AK Parti bayramlaşmasında Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’a Karasu’nun sorunlarını aktardı. Sarı, “Karasu, üvey evlat ve yetim pozisyonunda. Artık bu algının yıkılması için masaya yumruğumuzu vurmamız lazım” dedi.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce KARASU

Kurban Bayramı’nın ikinci günü partilerde de bayramlaşma programı düzenlendi. Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve AK Parti ilçe teşkilatları; kendi binalarında partililerle bir araya gelerek bayramlaştı.

4 ay önce KARASU

Kurban Bayramı’nın 2.günü Karasu’da halk bayramlaşması düzenlendi. Karasu Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda yapılan bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

4 ay önce KARASU

Sakarya’nın Karasu sahili, bayramın ikinci günü tatilci akınına uğradı. Arefe günü ve bayramın birinci günü alınan deniz yasağı kararının sona ermesiyle birlikte inlerce tatilci sahilde deniz ve güneşin tadını çıkardı.

4 ay önce KARASU

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Karasu sahili boş kaldı. Olumsuz hava şartları nedeniyle arefe günü ve birinci gün denize girişlerin yasaklanması üzerine tatilciler, sahilde sadece güneşin tadını çıkarabildi.

4 ay önce KARASU

Karasu’da gündüz saatlerinde 30 dereceyi geçen sıcaklığın ardından akşam saatlerinde yüksek mahallelerde şiddetli dolu yağdı. Dolu yağışından fındık bahçeleri olumsuz etkilendi, bazı araçlar da hasar gördü.

4 ay önce KARASU

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Karasu’ya çok sayıda tatilci gelmeye başladı. Cuma günü gece saatlerine kadar ilçeye giriş yapan araçlar, Tuzla ışıklarda uzun kuyruklar oluşturdu. Bayramda Karasu’da oldukça kalabalık bir tatilci kitlesi olması bekleniyor.