• 25-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,19
  • STERLIN 44,55
  • ALTIN 3.014,45
  • BİST100 8.873
  • BTC 67.850
12 saat önce EĞİTİM

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Karasu İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleşen programda muharip gaziler, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere anılarını anlatan gaziler, vatan bütünlüğü ve sevgisine de dikkat çekti.

12 saat önce EKONOMİ

FizyoBone Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlığı Perşembe günü Karasu’da açıldı. Fizyoterapist Aleyna Keleş ve Burcu Çakır’a ait işletme hem Karasu’ya hem de çevre ilçelere hizmet verecek.

16 saat önce KARASU

Karasu’da yaz sezonunda sahil kesiminde uygulanan parkomat uygulaması, geçtiğimiz haftalarda Karasu ilçe merkezinde de uygulanmaya başladı. İlçe merkezinde bulunan ve yol olarak kullanılan iki tapulu arsada da parkomat uygulaması yapılması ise dikkatlerden kaçmadı.

17 saat önce KARASU

Karasu Belediyesi Şirketi olan KARSAŞ tarafından Karasu’nun merkezinde başlatılan parkomat uygulaması ile ilgili basın açıklaması yapan Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, uygulamanın işleyişi konusunda esnaflarla diyalog halinde olduklarını, talep ve beklentileri önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı İshak Sarı’ya aktaracaklarını söyledi.

18 saat önce MAGAZİN

Karasu Ülkü Ocakları Başkanı Talha Enes Elmacı, ikinci kez baba oldu. İlteriş Kağan adını verdiği oğlu için Başkan Elmacı, “Hoş geldin oğul. Adınla yaşa, isminin hakkını ver. Vatan, millet, din hizmetkarı ol inşallah” paylaşımını yaptı.

1 gün önce SPOR

Mersin’de düzenlenen 16. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’na katılan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcusu Ali Turan, 11 ülkeden 350 sporcunun katıldığı yarışta rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

1 gün önce TÜRKİYE

İnşaat sektörü, her geçen gün büyüyen ve sürekli olarak ihtiyaç duyulan bir alandır. Bu sektörde kullanılan araçlar, işin hızını ve verimliliğini doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer almaktadır. Bu nedenle doğru araç seçimi, projelerin zamanında ve başarıyla tamamlanmasında kritik bir rol oynar. Özellikle ağır yük taşıma ve boşaltma işlemlerinde damperli kamyonlar, inşaat projelerinin vazgeçilmez ekipmanları arasında sayılmaktadır.

1 gün önce SAĞLIK

Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Kızılcık Mahallesi’nde halka yönelik Dünya Osteoporoz Günü, Dünya Menapoz Günü, hipertansiyon, diyabet, meme kanseri ve kanser taramaları konularında etkinlik düzenlendi.

1 gün önce EĞİTİM

Teknofest 2024 kapsamında 5-8 Eylül’de Antalya’da düzenlenen Sanayide Dijital Teknolojiler Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Batarya Takımı, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş tarafından ağırlandı.

2 gün önce SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan için grup toplantısında yaptığı konuşmaya CHP Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş cevap verdi. Karakaş, “Bahçeli 25 yıl önce siyasete ‘Öcalan’ı idam edeceğim’ diyerek girmişti. Sonra idamı kaldırdı, şimdi de mecliste konuşsun demesi nasıl bir ikilemdir” sözlerinin altını çizdi.