Perşembe günü FizyoBone Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlığı, Aziziye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde açıldı. Merkezin açılış kurdelesini Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Gençbay, Yalı Mahallesi Muhtarı Ali Akyasan ve davetliler kesti.

TEDAVİ PROTOKOLÜ

İşletme hakkında bilgi veren Fizyoterapist Aleyna Keleş, “Danışmanlık merkezimizde; reformer pilates, manuel ve kupa terapi, kinezyolojik bantlama uygulamamız bulunmakta. Ayrıca sporcu sağlığı ile de ilgileniyoruz. Yine merkezimizde graston tools kullanıyoruz ve egzersiz alanlarımız da mevcut” dedi. “Yaşanan herhangi bir ağrı durumunda danışanlarımız bize başvurabilir” diyen Keleş, “Biz semptomlarla ilgileniyoruz. Ağrı, kolunu kaldıramama, günlük yaşamını idame ettirememe gibi durumlarda danışanlarımız bize başvuruda bulunabilir. İlk değerlendirmeyi aldıktan sonra belirli bir tedavi protokolü belirliyoruz ve bu doğrultuda kontrollü bir şekilde ilerliyoruz” dedi.

KAS KUVVETLENDİRME

Karasu’ya daha iyi bir hizmet verebilmek için iki fizyoterapist ile birlikte danışmanlık merkezini hizmete açtıklarının ifade eden Fizyoterapist Burcu Çakır, “Ayrıca merkezimiz de klinik reformer pilatesi de yapıyoruz. Kas kuvvetlendirme, kısıtlı ve zayıf kası güçlendirme uygulamamız da mevcut. Danışanı önce değerlendirmeye alıyoruz, onun için en uygun tedavi protokolünü uygulanıyoruz” dedi. Çakır, “Bizlere ulaşmak isteyen danışanlarımız ister 0543 633 97 73 - 0505 986 16 81 numaralı telefondan isterlerse Aziziye Mahallesi Ankara Caddesi 346.Sokak Kristal Park sitesi No: 251BA adresindeki merkezimize gelerek bilgi alabilir” ifadelerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

foto_galeri_700x89

Editör: Güler Çınasoğlu