• 23-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,05
  • STERLIN 44,56
  • ALTIN 3.030,55
  • BİST100 8.839
  • BTC 67.773
15 saat önce SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan için grup toplantısında yaptığı konuşmaya CHP Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş cevap verdi. Karakaş, “Bahçeli 25 yıl önce siyasete ‘Öcalan’ı idam edeceğim’ diyerek girmişti. Sonra idamı kaldırdı, şimdi de mecliste konuşsun demesi nasıl bir ikilemdir” sözlerinin altını çizdi.

17 saat önce SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan’a seslenmesinin ardından İlçe Başkanı Hamza Uğur açıklamada bulundu. Uğur, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu bu çağrı Türkiye’de yapılacak tüm siyasi değerlendirmeler açısından tarihi bir milattır” vurgusunu yaptı.

18 saat önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, terörist başı Abdullah Öcalan’a çağrısına ilişkin açıklamada bulundu. Aksoy, “Terörü bitirmek için terörist başından medet umanlara yazıklar olsun” vurgusunu yaptı.

18 saat önce SPOR

2.Amatör Küme’yi geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamlayan ve 1.Amatör Küme’ye yükselen Karapınarspor, şampiyonluk kupasını bu hafta aldı. Kendi sahasında oynayacağı Hanlıköy maçı öncesi kupasına kavuşan kırmızı-siyahlı ekipte büyük sevinç yaşandı.

20 saat önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, yayınladığı basın açıklamasında muhtarlık kurumuna vurgu yaptı. Aksoy, “Yeniden Büyük Türkiye idealini, güçlü yerel birimler üzerine inşa etmenin önemini bilerek, halkın devlete en yakın temas noktası olan Muhtarlık kurumunun ve Muhtarlarımızın stratejik bir öneme sahip” dedi.

20 saat önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Karasu Etabı’nda elde ettiği başarı sonrasında Karasuspor, Alanya’daki maçlara katılmaya hak kazandı. Sarı-kırmızılı ekip, hafta sonu oynanan müsabakalarda gruplardan çıkmayı başarsa da çeyrek finalde turnuvaya veda etti.

20 saat önce TÜRKİYE

Uzun yolculuklara çıkarken hem pratik hem de şık bir çözüm arayanlar için ikili valiz setleri vazgeçilmez bir tercih haline gelmiştir.

23 saat önce MAGAZİN
1 gün önce SİYASET

Sakarya’da ilçe kongreleri başlayan AK Parti’de Karasu İlçe Başkanlığı görevi yeniden Recep Aksu’ya verildi. Genel merkez kararını duyuran İl Başkanı Yunus Tever, “Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti” ifadelerini kullandı.

1 gün önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş, cumartesi günü Karasu’da kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü programına davet edilmediklerini söyledi. Karakaş, “Muhtarlar bu ilçenin dinamiğidir. Karasu’da yapılan program muhtarlarımıza yakışmamıştır. Hiçbir kurumun muhtarlarımızın yanında yer alamaması ise üzücüdür” dedi.