AK Parti’de ilçe kongreleri başlarken kongre tarihini bekleyen ilçelerin de başkanları belirlenmeye başladı. AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, 2 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongre öncesi Karasu’da da yola Recep Aksu ile devam edeceklerini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yunus Tever, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan istişareler ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası 8.Olağan kongre döneminde Karasu İlçe Başkanımız Sayın Recep Aksu ile yola devam kararı alınmıştır. Karasu ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın tensipleri, İl Başkanımız Yunus Tever’in olurları ile tarafıma tevdi edilen güvene yaraşır bir azim ve gayret ortaya koyarak, kuruluşundan bugüne bütün dava arkadaşlarımızla bir olmaya, beraber olmaya; hep birlikte ilçemiz, ilimiz, vatanımız için, ruhumuz ve bedenimizle çalışmaya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la aynı yolda yılmadan, yorulmadan yürümeye devam edeceğiz. Daha güçlü bir Türkiye için, umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti diyor, 8.Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” sözlerini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2024 10 21 140042

Editör: Nevtan Angün