• 23-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,05
  • STERLIN 44,56
  • ALTIN 3.030,55
  • BİST100 8.839
  • BTC 67.773
1 ay önce SPOR

Karasu Aziziyespor, grupların belli olmasının ardından transfer çalışmalarının hızlandırdı. Sarı-lacivertli ekip, iç transferde 11 oyuncu ile sözleşmelerini yenilerken, beş oyuncuyu da renklerine katarak imzaları attı.

1 ay önce KARASU

Türk kahramanlığının en büyük Gazisi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verilmesinin 103.yıldönümü ve Gaziler Günü Karasu’da kutlandı. Karasu Kaymakamlığı önünde yapılan törende, Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.

1 ay önce KARASU

SATSO 17.Meslek Komitesi Meclis Üyesi ve Tarım Komisyonu Üyesi Mehmet Çatalbaş, Karasu’da da kendini gösteren kahverengi kokarcayla mücadeleye yönelik üreticiyi uyardı. Komisyon olarak konuyu çok kez görüştüklerini belirten Çatalbaş, “Kahverengi kokarca, seneye ilçemizde büyük tahribatlar oluşturabilir. Önlemi şimdiden alınmalı” diyerek mücadele yöntemlerini sıraladı.

1 ay önce SPOR

Karasuspor’un altyapısında yetilen ve yıllardır sarı-kırmızı ekibin formasını terleten Kaan İskender, sezon başında Karasuspor ile anlaşma imzalamıştı. İskender, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızı ekiple yollarını ayırdığını duyurdu.

1 ay önce MAGAZİN

AK Parti Karasu eski İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, çeyrek asır sonra aynı yerde poz verdi. Askerlik yaptığı Amasya’ya giden Yavuzyiğit, 27 yıl sonra aynı yerde fotoğraf çektirdi ve sosyal medya hesabında “Aynı yer farklı zamanlar” notuyla paylaşımda bulundu.

1 ay önce TÜRKİYE

Facebook üzerinde etkileşim almak kadar aldığınız etkileşimleri dikkatle analiz etmek ve gerekli çıkarımlarda bulunmak da oldukça önemlidir. Etkileşim grafiğiniz yukarı yönlü bir gelişim gösteriyor olabilir, yerinizde sayıyor ya da bir nedenden ötürü düşüş yaşıyor olabilirsiniz. Durum her ne olursa olsun başarılı olmak ve hesabınızı büyütmek istiyorsanız tüm bunları doğru analiz edip gerekli iyileştirmeleri yapmak sizi hedeflediğiniz noktaya çok daha hızlı götürür.

1 ay önce KARASU

Karasu dörtyol ışıklarda yaz sezonunda artış gösteren dilenci sorunu, sezonun bitmesine rağmen devam ediyor. Özellikle küçük çocukların öne sürülerek para toplanması sırasında çok kez de kazaya davetiye çıkartılıyor. Çocuk dilenci sorununa acil çözüm bulunması bekleniyor.

1 ay önce SPOR

Bu sezon Birinci Amatör Küme’de mücadele edecek olan Karapınarspor, Darıçayırı Sahası’nda Antrenör Süleyman Paşalı nezaretinde sezona “merhaba” dedi. Genel Kaptan Gökmen Adanur, yapılacak olan idmanların ardından özel maçlara da çıkacaklarını belirtti.

1 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde komşuları tarafından üç gündür görülmeyen bir kişi, ihbar üzerine eve gelen ekipler tarafından cansız halde bulundu. Şahsın yaklaşık iki gün önce hayatını kaybetmiş olduğu belirlendi.

1 ay önce KARASU

Karasu’da kentsel dönüşüm kapsamında Atatürk Bulvarı’ndaki bir bina daha yıkım için hazırlanmaya başlandı. Üst katı atıl durumda olan ve alt katında Güvercin Lokantası’nın bulunduğu binanın önümüzdeki günlerde yıkımına başlanması bekleniyor.