Karasu Aziziyespor, grupların belli olmasının ardından transferlere başladı. Transfer sezonunu hızlı bir şekilde açan ekip, iç transferde 11 oyuncu ile sözleşmelerini yenilerken beş oyuncuyu da renklerine kattı.

HOCALAR DEĞİŞTİ

Kafkaslar iç transferde; Kadir Can, Uğur Temur, Faruk Yanık, Alican Çapa, Recep Hikmet, Doğukan Aşık, Ensar, Yusuf Soytürk, Halil Uçar, M.Ali ve Samet Yavuzyiğit ile imzaları atarken; Samet Alp, Ogün Altıntaş, Furkan Karakaş, M.Ali Bahadır, Hüseyin Akbaş’ı da renklerine kattı. Takımın 5 yeni oyuncu ile daha anlaşması bekleniyor. Sezon başında yönetim değişikliğini de giden sarı-lacivertli ekip, hocaları da değiştirdi. Kafkas’ta antrenörlük görevine geçtiğimiz sezon başında BAL’dan düşen Kalaycıspor ile anlaşan Zekeriya Aygün getirildi. Yine Kalaycı ile anlaşan Yardımcı Antrenör de Aziziye’ye yardımcı antrenör oldu. Sarı-lacivertlilerde kaleci antrenörlük görevine de Kocaalispor’da görev yapan Yasin Macuncu getirildi.

İLK HEDEF PLAY-OFF

Aziziyespor Başkanı Talat Kaptan yaptığı açıklamada; Azizyespor’a yakışır bir kadro yapmak amacı ile yola çıktıklarının altını çizdi. Kaptan, “Oynadığımız hazırlık maçlarında istediğimiz sonuçları alamasak da takımın eksiklerini görme fırsatımız oldu. Hazırlık maçlarında gördüğümüz eksikliklerin ardından hocamızın direktifleri doğrultusunda takımada güçlendirme yaptık. Bu hafta sonuna kadar transfer çalışmalarımızı sonlandırmayı amaçlıyoruz” dedi. Sarı-lacivertli ekibin ilk olarak Play-Off’a kalmak için mücadele edeceğini söyleyen Kaptan, “Güçlü oyunculardan oluşan bir ekip oluşturduk. Sezona puan kaybı yaşamadan başlamak ve ardından da Play-Off’a yükselmek istiyoruz. Karasu Aziziyespor çok güçlü bir camia. Bizden beklentinin farkındayız. Beklentiyi karşılamak adına giriştiğimiz mücadeleden alnımızın akı ile çıkacağımızı ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ramazan Marmara'nın haberi

Aziziyespor Transfer Atağı F2

Aziziyespor Transfer Atağı F4

Aziziyespor Transfer Atağı F1

Aziziyespor Transfer Atağı F3

Aziziyespor Transfer Atağı F5

Editör: Güler Çınasoğlu