Birinci Amatör Kümede mücadele edecek olan Karapınarspor, Antrenör Süleyman Paşalı nezaretinde sezonu açtı. İç ve dış transferlerin tanışması faslından sonra düz koşu ve ısınma hareketleriyle idman sona erdi. Sezonu güzel bir şekilde açtıklarını belirten Genel Kaptan Gökmen Adanur, “İnşallah başarılı ve sakatsız bir lig geçiririz” dedi.

ÖZEL MAÇLAR YAPACAĞIZ

Genel Kaptan Gökmen Adanur, “Belirli bir süre idman yaptıktan sonra özel maçlar yaparak eksiklerimizi görerek tamamlayacağız. Zaten geçtiğimiz sezondan kemik kadromuzu koruduk, bunun üzerine birkaç transfer yaptık. Kadromuzu güçlendirmek adına gerekli transferleri bünyemize katacağız. Görüşme sağladığımız oyuncular var. En kısa sürede anlaşma sağlayacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ

Genel Kaptan Adanur, iç transferde Samet Yavuz, Tuncay Güllü, Ahmet Likos, Şahin Yak ve Ferdi Öksüz ile anlaşmaya vardıklarını belirtti. Ayrıca dış transferde ise geçtiğimiz hafta Fatih Çolak ve Bayram Turhan ile imzalar atıldığını da ekledi. Hedeflerinin Play-Off olduğunu ve bu sezon da şampiyon olmak istediklerini söyleyerek tüm takımlara başarı dileklerini iletti.

Ramazan Marmara’nın haberi

Karapınarspor Sahaya Indi F1

Karapınarspor Sahaya Indi F3

Karapınarspor Sahaya Indi F2

Karapınarspor Sahaya Indi F5

Karapınarspor Sahaya Indi F4

Karapınarspor Sahaya Indi F6

Karapınarspor Sahaya Indi F7

Editör: Güler Çınasoğlu