• 23-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 36,97
  • STERLIN 44,47
  • ALTIN 3.014,13
  • BİST100 8.756
  • BTC 66.750
1 ay önce MAHALLELER

Karasu Ortaköy Mahallesi Muhtarı İsmet Turan, su ihtiyacını gidermek için mahallesinde sondaj ölçüm çalışmalarının yapıldığını söyledi. Turan, “İnşallah bu sondaj ile su sorunumuz çözüme kavuşacak” dedi.

1 ay önce KARASU

Karasu Belediyesi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısında 13.maddede Karasu İlçe Müftülüğü’nün yeni bina ihtiyacına yönelik imar değişikliği talebi oylamaya sunuldu. İmar Komisyonu’na havale edilen maddenin komisyondan geçmesi bekleniyor.

1 ay önce KÖŞE YAZILARI
1 ay önce SPOR

Meksika 1968 Olimpiyatları'nda maraton dördüncüsü olarak Türk atletizm tarihine geçen atlet İsmail Akçay adına 16'ıncısı düzenlenen yol koşusu, Balıkesir'de yapıldı. Koşuda Karasulu Milli Atlet Ali Turan, kategorisinde birinciliği kimseye kaptırmadı.

1 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karası ilçesinde gece saatlerinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce KÖŞE YAZILARI
1 ay önce SİYASET

Haftalık basın açıklamasını parti binasında yapan Murat Ali Aksoy, fındık toplama yevmiyesi ile fındık alım fiyatının üreticiyi memnun etmediğine vurgu yaptı. Aksoy, “Bugün fındık tüccarda 105-110 lirayı geçmiyor, fındık toplayan da bin liradan aşağı para kabul etmiyor. Fındık üreticisinin makası yüzde 80 daralmış durumda. Ürettikçe tükeniyoruz” dedi.

1 ay önce SAĞLIK

Her yıl 3-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Halk Sağlığı Haftası kapsamında, Karasu İlçe Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Elif Ezirmik, halk sağlığının önemini anlatmak ve halk sağlığına yönelik yapılan işleri tanıtmak amacıyla açıklamada bulundu.

1 ay önce MAGAZİN
1 ay önce EĞİTİM

2024-2025 eğitim-öğretim yılı kapsamında pazartesi günü ilk ders zili uyum haftası için çaldı. Karasu’da okul öncesi ve ilkokula başlayan öğrencilerin oryantasyon süreci başladı.