• 25-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,13
  • STERLIN 44,53
  • ALTIN 3.018,66
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.700
3 ay önce KARASU

14 Temmuz Pazar günü tüm Türkiye’de yeni çıkacak hayvan hakları yasası için eş zamanlı basın açıklaması yapıldı. Karasu’da da Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda yapılan basın açıklamasına, hayvan sever vatandaşlar pankartlarıyla katılarak destek verdi. Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Temsilcisi Derya Yücesan tarafından okunan basın bildirisinde, kanun teklifinin geri çekilmesi gerektiği vurgulandı.

3 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 10 - 16 Temmuz 2024 tarihli 301.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

3 ay önce SİYASET

Cuma günü AK Parti Karasu İlçe Danışma Programı’nda konuşan Belediye Başkanı İshak Sarı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar arasında dikkat çeken bir söylem-tavsiye diyaloğu oluştu...

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce KARASU

Karasu’da denize girmenin yasak olduğu tarihlerde denize giren kişilere güvenlik güçleri tarafından cezai işlem uygulandı. Uyarılara rağmen denize giren 32 kişiye, kişi başı 2 bin 52 TL olmak üzere toplam 65 bin 664 TL ceza kesildi.

3 ay önce SİYASET

AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı 54.Danışma Meclisi Toplantısı, Cuma günü gerçekleştirildi. Toplantıya Sakarya’nın milletvekilleri mazeret göstererek katılmazken, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Karasu için asfalt ve halk otobüsü müjdesini açıkladı.

3 ay önce KARASU

Cuma günü Karasu Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleştirilen turizm tedbirleri toplantısında halkın ve esnafın yasaklara olan tepkisine dair bir soru soruldu. Soruya ayrıntılı olarak yanıt veren Kaymakam Arslan “Bir kişinin hayatı, bizim için çok kişiden daha önemli” ifadesini kullandı.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce KARASU

Karasu’da tatil yapan vatandaşlar, kurumlar arası irtibatsızlık nedeniyle esnaf ile karşı karşıya kalmaktan şikayetçi olduklarını iddia etti. Tatilci, sahile iniş yolunun beach tarafından işgal edildiğini belirtirken, işletmeci beach önünde vatandaşın şemsiye dikmesine de karışmadıklarını ve sorumluluklarını dahi aldıklarını belirtti.

3 ay önce KARASU

Cuma günü Karasu Kaymakamlığı tarafından ilçe ilgili turizm tedbirlerinin görüşülmesi ve gerekli planlamanın yapılması konusunda Sahilpark Kafe’de toplantı gerçekleştirildi. İlçe protokolünün hazır bulunduğu toplantıda can kaybının daha fazla yaşanmaması için denizin durumuna göre girişlerin kapatıldığına değinildi.