• 26-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.189
3 ay önce KARASU

Karasu Aktar Baharat İşletmecisi Özgür Batur, güneş lekeleri için hem uyarıda bulundu hem de bitkisel çözüm önerilerini açıkladı. Batur, “Güneş lekelerine karşı yağ karışımlarını evde hazırlayarak kullanabiliriz. Fakat bu yağları internet ortamında değil, güvendiğimiz aktarlardan almalıyız. Çünkü yağ sektöründe ciddi anlamda hileli ürünler bulunmakta” dedi.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig’de takımlarından Karasuspor, transfer sezonunu bayram öncesi açarak ilk imzayı iç transferde Ahmet Demirbilek ile atmıştı. Önümüzdeki sezon için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren sarı-kırmızı ekip haftayı dört transferle kapadı.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 26 Haziran – 2 Temmuz 2024 tarihli 299.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

3 ay önce SAKARYA

Sakarya VİB Turizm'in yeni yönetimi, düzenledikleri bir basın toplantısıyla medya mensuplarıyla bir araya geldi. Kırkpınar'daki bir restoranda gerçekleştirilen buluşmada, firmanın stratejileri hakkında bilgi verildi.

3 ay önce EKONOMİ

SATSO Haziran ayı meclis toplantısında konuşan Başkan A.Akgün Altuğ, Karasu Demiryolu’na vurgu yaptı. Altuğ, demiryolu projesi için “14 yıldır tamamlanmayı bekleyen, şehrimizi üst lige taşıyacak çok önemli bir proje. Demiryolunun gerekli revizyonların ardından tamamlanmasının elzem olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Karasu Kurudere Mahallesi’nde yaşayan 14 yaşındaki Ayşe Ege, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Yoğun bakımda tedavi altında olan Ege, vefatı ile ailesini ve sevenlerini derinden üzdü.

3 ay önce EKONOMİ

Ünlü bir kozmetik zincirinin şubelerinde cuma günü bir kez daha indirim uygulanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde göze çarpan ve sıcağa rağmen bitmeyen uzun kuyruklar, bir kez daha vatandaşlarca oluşturuldu.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI