Karasu Aktar Baharat İşletmecisi Özgür Batur, güneş lekeleri için şifalı bitkilerden faydalanmanın mümkün olduğunu söyledi. Batur, güneş lekelerine karşı evde hazırlayacağımız yağ karışımlarını kullanabiliriz. Ürünlerimizi alırken de internet ortamını değil güvendiğimiz aktarları seçmeliyiz” ifadelerini kullandı.

KULLANILAN ÜRÜN ÇOK ÖNEMLİ

Batur, “Şifalı bitkiler ve bitkisel yağlardan veya leke oluşumunu engellemek için bitkisel kürlerden faydalanabiliriz. Güneş lekesi oluşumunu engelleyen kürler, güneşlenirken kullanacağımız güneş kremleri ve bitkisel koruyucu güneş kremleri de çok önemlidir. Güneş lekesi oluşumunu engellemek için kaliteli firmalardan, güvendiğiniz aktarlardan destek alabilirsiniz. Deva Fit’in güneşten gelecek ışınlardan leke oluşumunu engellemek için ileri düzeyde çalışılmış güzel bitkisel güneş kremleri var. Bunlardan faydalanarak leke oluşumunu engelleyebiliriz” diye konuştu.

YAĞ KARIŞIMI

“Denize gittiğimiz zaman kaliteli bitkisel, bronzlaştırıcı yağlardan faydalanabiliriz” diyen Özgür Batur, “Bunların başında kakao yağı geliyor. Kakao yağı cildi besler, parlaklık ve yumuşaklık verir. Kakao, buğday, havuç, kayısı çekirdeği, üzüm çekirdeği yağını ten renginize göre karışık bir şekilde yağ karışımı yaparak denizde bronzlaşmanıza ve cildinizi beslemesine yardımcı olacak güneş yağı elde edebilirsiniz. Evde hazırlayacağınız bu karşımı çocuk, büyük herkes kullanabilir. Ayrıca Aleo Vera ürünü de güneş lekelerine karşı önemli bir rol oynamakta” ifadelerini kullandı.  

ÖNEMLİ UYARI

Önemli bir uyarıda da bulunan Özgür Batur, “Bu yağları internet ortamından değil, bildiğiniz aktarlardan, bilindik markayı almaya özen gösterin. Çünkü yağ sektöründe son zamanlarda ciddi anlamda hileli ürünler olabiliyor. Bu ürünleri biz takip edemeyebiliriz. Piyasada içeriği inceltilmiş yağlar olabilir. Bunlar size fayda değil zarar verir. Hatta leke oluşumuna bile neden olur. Benim tavsiye edebileceğim Mecit Efendi, NutriBio gibi bilindik markalardır. Saf ve katkısız yağ alımına özellikle dikkat edilmeli” sözlerinin altını çizdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

N V T 2197

Editör: Güler Çınasoğlu