• 27-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.002
4 ay önce EĞİTİM

2020 yılında eğitim-öğretim faaliyetine başlayan Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilk mezunlarını verdi. Toplam 100 öğrenci kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce KARASU

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Op.Dr.Anıl Erdik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Topaloğlu, yaz ayında ilçede doktor eksiği bulunduğunu ve bunun için önlem alınması gerektiğini de Erdik’e ilettiklerini söyledi.

4 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘hayat nöbetçileri’ 9 günlük bayram tatili boyunca sahillerde, sevincin acıya dönüşmemesi için tam kadro mesaide olacak. 54 kilometrelik sahil şeridinde yer alan 45 kulede 72 cankurtaran pür dikkat bir nöbet yapacak.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce KARASU

Sakarya Ekonomi Tabanlı Sivil Toplum Kuruluşları Olağan İstişare Toplantısı, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantının ana gündem maddesini 14 yıldır tamamlanması beklenen ve bu yılki Cumhurbaşkanlığı 2024 yılı yatırım programında proje için sadece bin lira ödenek ayrılan Karasu Demiryolu projesi oluşturdu.

4 ay önce MAGAZİN

Sahil Sahne Sanatları yılsonu performans gecesi düzenledi. Çocuk ve yetişkinlerin sahne aldığı geleneksel ve modern dansların yanı sıra; darbukaları ile geceye eşlik eden ritim grubu da büyük beğeni topladı.

4 ay önce KARASU

Eczacılar Odası Karasu-Kocaali Bölge Temsilcisi Yakup Altıntaş, Karasu’daki eczanelerde 16 Haziran Pazar gününden itibaren çift nöbet sisteminin başlayacağını söyledi. Altıntaş, nöbet sisteminin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çapraz uygulama yöntemiyle olacağının altını çizdi.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK’te yılsonu heyecanı devam ediyor. Karasu ve Kocaali SAMEK’te yıl boyu eğitim gören 954 kursiyerin hazırladığı birbirinden güzel bin 353 eser açılan sergilerde görücüye çıktı. İki ayrı ilçede açılan sergilere sanatseverlerin ilgisi ise yoğundu.