• 27-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.002
4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce SPOR

Karasuspor kongreye gitti. Kongrede aday çıkmayınca Başkan Hasan Özkan, yola devam kararı aldı. Sürecin Karasuspor’a zarar vermemesi adına böyle bir karar aldıklarını söyleyen Özkan, “Elimizi bir kez daha taşın altına koyacağız” dedi.

4 ay önce KARASU

Karasu’da 49 yıllığına BMC’ye tahsis edilen daha sonra Tosyalı Holding’e devredilen ve son olarak ASAŞ Alüminyum’a verilen 2 bin dönümlük arazi bir kez daha gündeme geldi. Dev arazinin büyük bölümüne Afyonlu bir firmanın talip olduğu ve ASAŞ’ın 200 dönümünü talep ettiği söylentileri ilçede yine gündem oluşturdu.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce SİYASET

DEVA Partisi 2.olağan il kongresi tek listeyle gerçekleşti. Tek adaylı kongrede Ercan Başnuh yeniden il başkanı seçildi. İl yönetiminde yer bulan Abdullah Çatalbaş, partisinin üst kurul delegesi oldu ve il başkan yardımcılığına getirildi.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce MAGAZİN
4 ay önce KARASU

Karasu’da pazartesi günü Filistin’de yaşanan zulüm için yürüyüş düzenlendi. Sessizce düzenlenen yürüyüşün ardından basın açıklaması yapıldı ve bu yürüyüşlerin yaşanan zulüm bitene kadar devam edeceği vurgusu yapıldı.

4 ay önce KARASU

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala; Karasu Pazarcılar Derneği Başkanı Halit Yavuzyiğit, 15 Haziran cumartesi, yani arefe günü Halk Pazarı’nın açık olacağını söyledi. Yavuzyiğit, “Bayram öncesi vatandaşlarımız pazara gelerek hem taze ve kaliteli ürünleri alabilir hem de bayram alışverişlerini rahatlıkla yapabilirler” dedi.

4 ay önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, haftalık basın toplantısını pazartesi günü gerçekleştirdi. Aksoy, sosyal belediyecilik hizmeti vermesi gereken Karasu Belediyesi’ne ait işletmelerin, kar güden bir tesis gibi özel sektörle yarışan fiyatlara sahip olduğunu vurguladı.