• 27-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.000
4 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 29 Mayıs - 4 Haziran 2024 tarihli 296.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

4 ay önce SPOR

Ligini namağlup tamamlayan Karasuspor U-17 ekibinin Türkiye Şampiyonası için mücadele vereceği yer belli oldu. Sarı-kırmızı ekip, 11-14 Haziran tarihlerinde Harmanlıkspor ile birlikte Karabük’te birinci kademe maçlarını oynayacak.

4 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Karasu, Kocaali ve Kaynarca'da "hayat nöbeti”ne başlıyor. 54 kilometrelik sahil şeridinde tatilcilerin can güvenliği için kurulan güçlü cankurtaran kadrosu, “kayıpsız bir sezon” hedefiyle son tatbikatlarını yaptı.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce SPOR

Karasuspor Altyapı Direktörü Mahmut Hanefi Erdoğdu, Sakaryaspor’un Bodrumspor ile oynadığı Süper Lig’e yükselme müsabakasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğdu, Sakaryaspor’un altyapıya gereken önemi vermesi ve özüne dönmesi gerektiğini vurguladı.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce KARASU

Karasu Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gündem dışı konuşmalarda sokak hayvanları da yer aldı. Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Hakkı İskender, serbest veteriner hekimler olarak belediye ile ortak çalışmada yer alarak ücretsiz kısırlaştırma operasyonlarını yapabileceklerini söylerken, CHP’li Meclis Üyesi Mücahit Karakaş, Sakarya genelinde sokak hayvanlarını sahiplendirme ve kimliklendirme yöntemi uygulanarak bu sorunun çözülebileceğini belirtti.

4 ay önce KARASU

Haziran ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı söz alan CHP’li meclis üyesi Mücahit Karakaş, Kuyumculu’dan toplanan paranın haksız kazanç olduğunu vurguladı. Ferizli Belediyesi’nin doğalgaz modelini örnek veren Karakaş, asfalt şantiyesinin hayata geçirilmesiyle maliyetlerin düşürüleceğini belirtti.

4 ay önce KARASU

Karasu Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısında meclis üyesi Mustafa Çalık’ın gündem dışı sözleri üzerine Başkan Sarı, Kuyumculu Mahallesi’nden alınan doğalgaz çalışması sonrası katılım bedelinin gerekçesini açıkladı. Sarı, “Ben hizmet getirip yarın taktir almak yerine küfür yemeyi istemiyorum. Hem hizmet edeceğim hem tenkit yiyeceğim. Bunun için vatandaştan yol katılım payı istedik” dedi.

4 ay önce SPOR

Ligini namağlup tamamlayan Karasuspor U-17 ekibini Türkiye Şampiyonası heyecanı sardı. Sarı-kırmızı ekibin Türkiye Şampiyonası’ndaki grupları Çarşamba günü belli olacak.