• 27-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.240
4 ay önce TÜRKİYE

Blockchain teknolojisinde “yenilikçi, güvenilir ve profesyonel anlayış” fikrini benimseyen Tomya Teknoloji Anonim Şirketi hukuka uygunluk denetimlerini başarıyla tamamlayarak ilgili kurumlar tarafından gerekli izinlerini almış ve yasal mevzuata uyumlu bir şekilde faaliyet göstermekte olan bir kripto para borsası platformudur.

4 ay önce TÜRKİYE

Gönüllüler down sendromlu çocuklar ile bir araya gelerek çeşitli hediyeler dağıttı. Bu doğrultuda okulları ziyaret eden dernek gönüllüleri; çocuklar için aldıkları hediyeler ile onların gönüllerinde taht kurdu. Gönüllüler, aldıkları hediyeleri dağıtıp, aynı zamanda çocuklarla resimler çizip dans ederek keyifli vakit geçirdiler. Hediye paketlerini açan çocukların mutluluğu gözlerine yansırken Dernek ’in projesi kalpleri yumuşattı.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce KARASU

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatta olası yangına müdahale ve tahliye gibi ana kriterler ele alındı.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı cankurtaran ekipleri Karadeniz sahillerinde erken mesaiye başlayacak. Daha önce 10 Haziran’da göreve başlayacağı duyurulan ekiplerin, 8 Haziran cumartesi günü tam kadro görevlerinin başında olacağı öğrenildi.

4 ay önce EĞİTİM

Karasu’da Yıldız Erkekler Dart Yarışması düzenlendi. Manavpınarı Ortaokulu öğrencileri bütün rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsledi.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI
4 ay önce SAĞLIK

Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından kırım kongo kanamalı ateşi ile bilgilendirme toplantıları yapıldı. Karasu halkına, müftülük çalışanlarına, muhtarlara ve öğrencilere yönelik yapılan eğitimlere yaklaşık 750 kişi katıldı.

4 ay önce KÖŞE YAZILARI