• 27-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.240
4 ay önce SPOR

2.Amatör Küme’de mücadele eden Kuyumculuspor-Kozlukspor bu hafta karşı karşıya geldi. Son ana kadar berabere devam eden maçta Kuyumculluspor, bulduğu golle skoru 2-1 tayin etti ve liderliğini sürdürdü.

4 ay önce MAGAZİN
4 ay önce SPOR

Karasu 1933, bu hafta Ferizli Şehir Stadı’nda Söğütlü Kalespor ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Karasu temsilcisi sahadan da 6-1 galip ayrılmasını bildi.

4 ay önce SPOR

Karapınarspor ile Adatepespor, 2.Amatör Küme 5.hafta müsabakaları kapsamında Karasu Şehir Stadı’nda Pazar günü karşı karşıya geldi. Uzatmalara kalan maçta yüzü gülen taraf Karapınar oldu ve maç 1-0 sona erdi.

4 ay önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, haftalık basın değerlendirmesini parti binasında gerçekleştirdi. Aksoy, ilçe, ülke ve dünya gündemine değinirken Karasu Belediyesi’nin Karasu halkını muhatap alması gerekliliğine de vurgu yaptı.

4 ay önce SİYASET

Saadet Partisi, Haziran ayı sonunda olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirecek. Görevini devredecek olan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun yerine gelecek isimler arasında Sakaryalı bir isim dikkat çekiyor. Temayüllerin ardından GİK, kararını açıklayacak. Sakaryalı ismin, Saadet Partisi Genel Başkanı olması gündemde.

4 ay önce SPOR

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları müsabakaları kapsamında Yıldız Erkekler Hentbol Turnuvası tamamlandı. Manavpınarı Ortaokulu yenilgisiz tamamladığı müsabakaların sonucunda birincilik kupasını kaldırdı.

4 ay önce EĞİTİM

Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nde, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler gece etütlerine devam ediyor. Karasu’da tek olan uygulamaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’da katılarak öğrencilere eşlik etti.

4 ay önce SPOR

Olgunlar Turnuvası, Ferizli Ceylandere Sahası’nda oynanmaya devam ediyor. Resuller ekibi turnuvada fırtına gibi esiyor. Yeşilova ile karşı karşıya gelen Resuller, maçtan 1-1 berabere ayrıldı ve aldığı bu skorla liderliğini de korudu.

4 ay önce EĞİTİM

Karasu Manavpınarı İlk ve Ortaokulu’nda, TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi. Fuarda 10 proje görücüye çıkarken 22 öğrenci projede yer aldı.