• 28-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.999
5 ay önce SPOR

Ligin ilk haftasını bay geçtikten sonra ikinci haftayı puansız kapatan Karapınarspor, ligin üçüncü haftasında Kusça ile karşılaştı. Karapınar sahadan 5-2 galip ayrıldı. Fikri Şenel ile yolları ayıran kırmızı-siyahlılar Orhan Baki ile ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce KARASU

Sakarya Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesaplarından Karasu’da p günü için sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. Öğleden sonra başlayan hafif yağış, şiddetiyle birlikte doluya döndü. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde sağanak dolu yapışı etkili oldu.

5 ay önce SPOR

UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları Türkiye Birincilliği Turnuvası’na Sakarya Bölge Karması olarak katılan ve turnuvada forma giyen Karasulu futbolcular Yalçın Yalazı, Kaan İskender ve Berkhan Kartal’ın etkili performansları gruptan çıkmaya yetmedi. Buna rağmen üç oyuncunun sahadaki etkili oyunu dikkat çekti.

5 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 15 - 21 Mayıs 2024 tarihli 294.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

5 ay önce KARASU

Türkiye’de 567 plajda bulunan Mavi Bayrak, Karasu plajından alındı. Karasu Sahil Park Plajı’nın Mavi Bayrak’ını kaybetmesi ile Sakarya’da da Mavi Bayraklı plaj kalmamış oldu. Kumuyla meşhur olan Karasu sahilinin Mavi Bayrak’ı kaybetme gerekçesi ise merak konusu oldu.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce EĞİTİM

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Çarşamba günü TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi düzenledi. 16 projenin yer aldığı sergide ilçe protokolü stantları gezerek öğrencilerden bilgi aldı.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce SPOR

Karasuspor, koca bir sezona denk gelecek maçtan galibiyetle ayrılmasını bildi. Serdivanspor ile Sakarya Atatürk Stadı’nda yapılan Play Out maçı 90+6’da Ömer Taşkın’ın golü ile 1-0 kazanan Karasuspor, önümüzdeki sezon da BAL’da mücadele hakkını elde etti.