• 28-10-2024
  • USD 34,31
  • EUR 37,04
  • STERLIN 44,48
  • ALTIN 3.014,40
  • BİST100 8.908
  • BTC 68.150
5 ay önce KARASU

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan İsmail Çakmak, bir ay önce sahiplendiği kuzu ile sıradışı bir bağ kurdu. İki aylık olan kuzusunun nereye gitse peşinden geldiğini söyleyen Çakmak, “Çocuk gibi besliyorum, hiç peşimden ayrılmıyor. Baba oğul gibi olduk” diyerek kuzusuna olan sevgisini dile getiriyor.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce EĞİTİM

Karasu İhsaniye Mahallesi’nde eğitim veren 1.Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun ardından Yeni Mahallesi’nde yapımına başlanan 2.Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun inşaatı Temmuz ayında tamamlanacak. Bunu ardından ilçeye 3.Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun da kazandırılması için çalışmalar başlayacak.

5 ay önce SPOR

2. Amatör Küme 3. hafta müsabakasında Kuyumculuspor ile Söğütlü Kalespor karşı karşıya geldi. Cumartesi günü oynanan maçta Kuyumculuspor sahadan 8-0 galip ayrıldı.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce EĞİTİM

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Mikrofon Sende 2 Yarışması’na, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Selin Nur Şahin de katıldı. Halk oylamasıyla belli olacak olan oylama 20 Mayıs’ta başladı ve 26 Mayıs’ta sona erecek.

5 ay önce MAGAZİN
5 ay önce SİYASET

Haftalık basın açıklamasını yapan Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, Karasu’nun dört sorununa değindi. İlçede kıyı erozyonunun büyük tehdit olduğunu belirten Aksoy, uyuşturucu sorunu, doğalgaz ihtiyacı ve başıboş köpeklerin mahallelerde büyük sorun oluşturduğunu ifade etti. Aksoy, “Saadet Partisi olarak bu sorunlara seyirci kalmamız mümkün değildir” diye konuştu.

5 ay önce SPOR

Cumartesi günü oynanan müsabaka ile BAL’da kalmayı garantileyen Karasuspor’da Başkan Hasan Özkan (Kayış) sitemkar bir açıklamada bulunarak görevinden ayrıldığını ifade etti. Bir başka isim aday çıksa da çıkmasa da yeni dönemde aday olmayacağını ifade eden Özkan, dedikodu yapanlar yüzünden ilçenin ileri gitmediğini söyledi.

5 ay önce EĞİTİM

Karasu Yeni Mahallesi’nde özel eğitim okulu binasında sona gelindi. Binanın temmuz ayında teslim edilmesi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.