• 28-10-2024
  • USD 34,31
  • EUR 37,04
  • STERLIN 44,48
  • ALTIN 3.014,40
  • BİST100 8.908
  • BTC 68.150
5 ay önce KARASU

Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından muhtarlara; kırım kongo kanamalı kene ısırığı hastalığı tarafından bilgilendirilme toplantısı yapıldı. Toplantıda kırım kongonun ne olduğu, alınacak tedbirler, müdahale gibi birçok konuda bilgi verildi.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, Milli Gençlik Derneği tarafından Sakarya’da düzenlenecek olan Milli Gençlik Şöleni’ne davette bulundu. Pazar günü gerçekleştirilecek olan programa Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da katılacak.

5 ay önce SPOR

2. Amatör Küme 3. hafta müsabakasında ligin iki güçlü ekibi karşı karşıya geldi. Adatepe’nin 2-1 üstünlüğü ile biten maç sonunda Adatepe 3 puanı alan ekip oldu. Bu şekilde 2’de 2 yapan Adatepe büyük başarı elde etmiş oldu.

5 ay önce KARASU

4 Eylül tarihinde Karasu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak göreve başlayan Sefa Gülşen, Bakanlık makamının takdiri ile Ankara’ya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı olarak atandı.

5 ay önce SAKARYA

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Karasu, Kocaali ve Kaynarca sahillerinde görev alacak “hayat nöbetçileri” zorlu bir mülakat süreciyle seçildi. 55 cankurtaran adayı havuzda serbest yüzme, insan kurtarma, su altı ve su üstünden insan çekme gibi sınavlardan geçti. Aralarından seçilecek 21 isim bu sezon kuzey sahillerinde vatandaşın can güvenliği için nöbet tutacak ekibe dahil olacak.

5 ay önce MAHALLELER

Karasu Kızılcık Mahallesi’ndeki parkın yapımı tamamladı. Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, emeği geçen herkese teşekkür etti.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce SAĞLIK

Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri; Dünya Hipertansiyon Günü nedeniyle stant kurdu. Çalışma kapsamında vatandaşların tansiyonları ölçüldü, doğru ölçüm için bilgilendirme yapıldı ve broşür dağıtıldı.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI