• 29-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,10
  • STERLIN 44,49
  • ALTIN 3.023,78
  • BİST100 8.946
  • BTC 69.690
5 ay önce EĞİTİM

Karasu Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda, Sezi Eratik Ortaokulu öğrencileri 5 kategorinin 4’ünde ilçe birinciliğini kimseye kaptırmadı. Kategorilerinde 1.olan Sezi Eratik öğrencileri 9 Mayıs'ta Sakarya turnuvasında ilçemizi de temsil etmeye hak kazandı.

5 ay önce SPOR

Fenerbahçe-Beşiktaş U-17 müsabakası cumartesi günü oynandı. Siyah-beyazlı ekibin kalesini koruyan ve Karasu Akademi’de yetişen başarılı futbolcu Bilal Buğra Genç, rakiplerinin ataklarına izin vermedi ve kalesini hakkıyla korudu. Karşılaşma 0-1 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile sona erdi.

5 ay önce MAGAZİN
5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce EĞİTİM

Karasu’da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen mangala, Q-bitz, equilibrio, küre ve pentago yarışmalarında Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri birincilik madalyalarını topladı.

5 ay önce KARASU

Karadeniz Bölgesi’ni adeta istila eden ve Sakarya’nın güney ilçelerinde de görülen ‘Kahverengi Kokarca’ ile mücadelede Sakarya alarma geçiyor. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Tarım ve Hayvancılık Komisyonu üyesi Mehmet Çatalbaş, “Tehlike, kuzey ilçelerine yaklaşıyor. Kahverengi kokarca ile mücadele, vatandaş eliyle yeterli olmaz. Kamu gücü ile çözülmeli” dedi.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesi Kabakoz Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üzerinden kubar esrar, hassas terazi ve sahte para çıktı. Ele geçirilen malzemelerle ilişkili olduğu tespit edilen şahıs, gözaltına alındı.

5 ay önce KARASU

Karasulu Muhtarlara, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Sakarya Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi (SEMOS) hakkında bilgi verildi.

5 ay önce EKONOMİ

Simit fiyatlarına karar dışı zam yapılmasının önüne geçilecek bir karar alındı. Ekmek fiyatında olduğu gibi simit fiyat tarifeleri de Ticaret Bakanlığı’nın onayına göre belirlenecek.