• 29-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,18
  • STERLIN 44,63
  • ALTIN 3.022,68
  • BİST100 8.946
  • BTC 69.900
5 ay önce SPOR

Karasulu Milli Atlet Ali Turan, beş gün önce sakatlandığı yarışa hazırlanarak zorlu parkurda tüm rakiplerini geride bıraktı. Kategorisinde birinciliği kimseye kaptırmayan Turan, İstanbul’da Sakarya ve Karasu’nun adını gururla duyurmayı başardı.

5 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karasuspor, hafta sonu Altınova Belediyespor ile karşı karşıya geldi ve maçı 3-1 kazandı. Sarı-kırmızı ekip son 5 maçtır sahada fırtına gibi eserek seriye taktı toplamda 11 puan elde ederek ligde kalma umutlarını arttırdı.

5 ay önce KARASU

Karasu’da yaklaşık 5 yıldır Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde SEAH’a atanan Dr.Yavuz Selim Özdin için birlikte görev yaptığı arkadaşları veda yemeği düzenledi. Özdin, yemekte kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

5 ay önce SPOR

Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü 2024 yılı Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvası, Sakarya’nın Karasu ilçesinde düzenlendi. Turnuvaya katılan üniversite öğrencileri, geleneksel Türk kıyafetleri giyerek ata sporunu ve okçuluk ruhunu sürdürmeyi amaçladıklarını belirtti.

5 ay önce SPOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen İlçe Satranç Turnuvası’nda Karasulu öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri turnuvada madalyaları topladı.

5 ay önce EĞİTİM

Karasu Sezi Eratik Ortaokulu, TÜBİTAK BİDEB Proje Yarışması’na katıldı. Karasulu öğrenciler yarışmada hazırladıkları proje ile çok sayıda okulu geride bırakarak İstanbul Asya Bölge elemelerinde Sakarya’yı temsil etti. Binin üzerinde okulun yarıştığı proje etabında ilk yüze kalan okul, Asya Bölge finallerine katılmaya da hak kazandı.

6 ay önce SİYASET

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Karasulu Selçuk Kılıçaslan, partisinin genel başkanlığına seçilen Müsavat Dervişoğlu'nun yönetimine girdi. Kılıçaslan Genel İdare Kurulu (GİK) asil listesinde yer aldı.

6 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 24 - 30 Nisan 2024 tarihli 291.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

6 ay önce KARASU

Yeni İpek Yolu olarak adlandırılan “Kalkınma Yolu Projesi” hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bilgi verdi. Bakan Uraloğlu'nun haritasını açıkladığı projede Sakarya ve Karasu detayı da dikkat çekti. Projenin demiryolu ağında Bartın'dan Arifiye'ye uzanacak olan Karasu Demiryolu da yer alıyor.

6 ay önce MAHALLELER

Karasu’nun Kuyumculu Mahallesi de doğalgaza kavuşuyor. AGDAŞ ekipleri tarafından mahallede 350 metrelik hattın döşeme işlemi tamamlandı. Dört ay içerisinde ocaklara ilk gazın verilmesi planlanıyor. Mahalle Muhtarı Ömer İskender, ilk etapta 450 hanenin gazla buluşacağını belirtti.