Muhsin Turhan'ın "Selam ile" başlıklı köşe yazısı

Değerli okuyucular bir kısa aradan sonra yaşadığımız zor günler ve orta doğuda yaşanan üzücü olaylar neticesinde durum değerlendirmesi yapmak zorunda kaldım.

Malum orta doğu cadı kazanı gibi kaynıyor.

Zalim ve gasıp İsrail, Lübnan ve İran'da Hamas Lideri İsmail Heniyye ve Hizbullah'ın üst düzey komutanlarına suikast gerçekleştirerek iki lideri şehit etmiştir.

Bu İsrail'in ne ilk nede son saldırısı olacaktır! İsrail kendisine tehdit oluşturabilecek herkesi düşman görmektedir.

İsrail Amerika’dan aldığı büyük destekle Gazze, Lübnan, Yemen'de savaş veriyor. Aslında bu savaş İsrail'in var olma savaşıdır! Değerli okurlar emin olun İsrail yok olacaktır. Bu Allah'ın vaadidir.

Burada bizlere düşen “Ne yapmalıyız?” Bizler önce safımızı sonrada İsrail ve Amerika'ya karşı bu savaşta tüm varlığımızı ortaya koyarak bu hak ve batıl savaşında yerimizi almalıyız!

Düşman sadece silah kullanmıyor! Aynı zamanda içerde ve dışarda parayla satın aldığı Müslüman kimlikli münafıkları ajanlarını çok iyi kullanıyor. Bu ajanlarını medya eliyle sizlere nerdeyse hedef şaşırtarak gerçek düşmanı değil insanlara sizin düşmanınız İran, Hamas, Hizbullah diyerek hedef saptırmaktadırlar. Değerli okurlar; inanın Gazze, Lübnan, Suriye biterse sıra ülkemize gelecektir.

Bu günler bizim ve tüm insanlığın düşmanı olan Siyonist İsrail ve onun içerideki uzantıları olan yazarlarına karşı uyanık olma zamanıdır. İsrail'in ülkemizde İslami kimlikli ajanları cirit atmaktadır.

Bunlar namaz kılar sizlere de İsrail'i masum gösterirler.

Bizlere İsrail'i masum Müslümanları kötü, katil Arap, Şii diyerek din kardeşlerimize karşı nefret oluşturmaktadırlar. Bu oyuna gelmeyelim bu tuzağa düşmeyelim!

Uyanık olalım uyanık kalalım. Yarın emin olun sırada biz varız!