• 23-10-2024
  • USD 34,27
  • EUR 37,02
  • STERLIN 44,77
  • ALTIN 3.027,83
  • BİST100 8.839
  • BTC 67.430
4 hafta önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, haftalık basın değerlendirmesini yaptı. Aksoy, yeni eğitim öğretim döneminin büyük sorunlarla başladığına dikkat çekti ve en önemlisinin de okullardaki hizmetli personel sorunu olduğunu vurguladı.

4 hafta önce MAGAZİN

Sevde Demirer ve Abdulsamet Önal dünya evine girdi. Ömür boyu birliktelik için imzalarını atan çifti sevenleri de yalnız bırakmadı.

4 hafta önce SAĞLIK

Sakarya İl Sağlık Müdürünün değişmesinin ardından, ilçedeki sağlık kadrolarında da değişim başladı. Sağlık Bakanlığınca onaylanan yeni atamalar kapsamında Karasu İlçe Sağlık Müdürü de değişti. Uzm.Dr.Elif Ezirmik eski görevi Halk Sağlığı uzmanlığına geri dönerken yeni Müdür ise Uzm.Dr.Gökhan Oturak oldu.

4 hafta önce KARASU

Sakarya Nehri ağzında yapımı tamamlanmayan mendirekte fener olmamasını, yaşanan kazaların sebebi olarak gören Karasulu bölge balıkçılar da Kooperatif Başkanı Bıçakcı’nın ardından açıklamada bulundu. Bölge balıkçılarından Ali Osman Karaman, “Bundan sonraki felaketin sorumlusu yetkililerdir” dedi.

4 hafta önce SİYASET

AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nda Pazar günü delege seçimi gerçekleştirildi. Delege seçiminden bir gün önce kendisinin ve kendisine yakın olan kişilerin delegeliğinin silindiğini söyleyen Emanet, seçimin adil yapılmadığını ve sahte imza kullanıldığını iddia etti. Emanet, “Nerede kaldı partinin adalet kısmı” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

4 hafta önce SİYASET

AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı, kongre öncesi Pazar günü parti binasında delege seçimini gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Recep Aksu, heyecanlı bir delege seçimi olduğunu söyleyerek katılan herkese teşekkür etti.

4 hafta önce KARASU

Sakarya Nehri’nin Karadeniz’e döküldüğü Karasu ilçesinde yapımı tamamlanmayan mendireğin üzerinde fener olmaması, yaşanan kazaların ardından bölge balıkçılarını huzursuz ediyor. Karasu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Atilla Bıçakcı, “Ne yapalım, ölümümü bekleyelim?” diyerek yetkililerden buraya çözüm beklediklerini vurguladı.

4 hafta önce MAGAZİN
4 hafta önce SPOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Karasulu Milli Atlet Ali Turan, 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de 4.’sü düzenlenen uluslararası yarı maratonda tüm rakiplerini geride bırakarak bir kez daha altın madalyayı Sakarya’ya getirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde seyir halinde olan motosikletin kaza yapması sonucu sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti.