• 23-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,01
  • STERLIN 44,48
  • ALTIN 3.019,93
  • BİST100 8.733
  • BTC 66.800
1 ay önce EĞİTİM

2024-2025 eğitim-öğretim yılı başladı. Karasu’da yaklaşık 12 bin 655 öğrenci okullarına kavuştu. Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan bir mesaj yayınlayarak, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

1 ay önce EĞİTİM

Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi, yaz tatilini boş geçirmedi. Okulda bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra güvenlik alanında da girişimde bulunuldu ve giriş - çıkışlar için okula turnike sistemi yerleştirildi.

1 ay önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyelerinin İzmir’de Amerikan askerlerinin başına çuval geçirerek gözaltına alınması ve ardından serbest bırakılması üzerine bir basın açıklaması yayınladı. Aksoy, “Filistin konusunda Filistin konusunda asıl boykot edilmesi gereken AK Parti’dir” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde park halindeki aracı kimliği belirsiz bir şahıs tarafından yumruklanan aracın sahibi Cemil Tanar, yaşanan olayı anlattı. Tanar, aracıyla ilgili verdiği detayla olayın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

1 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne devredildikten sonra hizmet, estetik ve turizme katkı noktasında farklı bir seviyeye getirilen Türkiye’nin tek parça halindeki en büyük ikinci su basar ormanı Acarlar Longozu yaz sezonunda 110 bin ziyaretçiyi ağırladı. Doğal cennet Acarlar Longozu, Türkiye’nin ve dünyanın gözdesi oldu.

1 ay önce KÖŞE YAZILARI
1 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 4 - 10 Eylül 2024 tarihli 309.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

1 ay önce ASAYİŞ

Karasu Özel Duru Gündüz Bakımevi Müdürü ve Halk Eğitim Merkezi eski Müdürü İlhan Garip, hayatını kaybetti. Garip’in vefatı sevenlerini derinden üzdü.

1 ay önce ASAYİŞ

Karasu’da görev yapan 112 acil istasyonu ambulansı, Karasu-Adapazarı yolu üzerinde kaza yaptı. Devrilen araçta bulunan 1 hasta ve 3 ambulans personeli yaralandı.

1 ay önce SPOR

Birinci Amatör Küme takımlarımızdan Darıçayırıspor, kendi tesislerinde sezona merhaba dedi. Geçtiğimiz hafta Darıçayırı sahasında sezon açılışı yapıldı.