Yaptığı basın açıklamasında Murat Ali Aksoy, iktidarı hedef alarak Filistin konusunda asıl boykot edilmesi gerekenin AK Parti olduğunu söyledi ve İsrail ile işbirliklerinin bitirilmesi gerekliliğini vurguladı. Aksoy, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz günlerde Amerika’nın savaş gemisi, Türkiye’mizin TCG Anadolu gemilerinin eşlik etmesiyle bir tatbikat gerçekleştirdi. Amerika, terör devleti Siyonist İsrail’in koruyuculuğunu yapmak üzere savaş gemisini ülkemize gönderiyor ve yıllarca mazlumun, mağdurun yanında yer almış asil milletimizin evlatlarını ve ülkemizi yıllarca zalimden yana tavır alabilecek şekilde tarihimize kara çalıyorlar. Zalimden, kafirden ve küffardan yana tavır alınması artık yeter.

ÇUVAL, BÖYLE GEÇİRİLİR

Amerikan savaş gemisi İzmir’de demir attı. Alnından öpülesi Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri de karaya çıkan bu Amerikan askerlerinin başına, tıpkı onların da bizim şanlı ordumuzun askerlerinin başına çuval geçirdiği gibi çuval geçirdi ve gerekeni yaptı. Biz, o zaman bu konuda “Nota verin” dediğimiz de “Ne notası vereceğiz, müzik notası mı?” diye alaylı bir yanıt verenlerin yapamadığını bu gençlerimiz yaptı. Helal olsun bu gençlerimize. Ülkeyi yönetenler, yapması gereken tavırdan aciz kaldıkları için bu milletin aziz evlatları, “Çuval öyle değil, böyle geçirilir” diyerek gereğini yapmıştır. O gün gözaltına alınan gençlerimiz, bugün serbest bırakıldılar. Hepsini alınlarından öpüyor, bağrıma basıyorum.

İNSANLARIMIZI RAHATSIZ ETMEDEN BOYKOT

Sokaklarda, kahve dükkanlarında, İsrail markalı işletmelerde oturan insanların kahvelerini dökmek bir eylemdir, insanların kahvesini alıp dökmek doğru bir tavır olmamakla birlikte. Evet, boykot edeceğiz ama kendi insanlarımızı rahatsız etmeden. Bilinçli bir vatandaş olmasını, söylemlerimizle ifade edeceğiz. Onları boykota davet edeceğiz. Eylem mi istiyorsunuz işte eylem İzmir’de gençlerimizin yaptığı gibidir. Amerikan gemisinin defolup gitmesi için İzmir’e akın edeceğiz.

KENDİNİZE GELİN, YETER!

Filistin meselesinde Erbakan Hocamızın dediği gibi; “Irkçı Siyonizm’in ana vazifesi 21.haçlı seferini hedefini ulaştırmak için AK Parti’yi iş başında tutmaktır” sözünü hatırlatıyorum. AK Parti’yi iş başından uzaklaştırarak en büyük eylemi yapabiliriz. Boykot mu istiyorsunuz? En büyük boykot, bu konuyla alakalı AK Parti’ye yapılacak boykottur. İktidarın mensupları artık kendine gelmelidir. Bu millet size, İsrail’le iş tutun, İsrail uçaklarının yakıtını gönderin diye oy vermedi. Kendinize gelin, bu konuda adam olun artık, yeter!”

Filistin Konusunda Asıl Boykot Ak Partiye Yapılmalı F1

Editör: Nevtan Angün