2024-2025 eğitim-öğretim yılı pazartesi günü başladı. Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi, yaz tatilinde okulda birçok alanda bakım ve onarım çalışması yaptı.

TURNİKE SİSTEMİ

Okul Müdürü Adem Arslan, “Yaz boyu okulumuzun birçok alanında yaptığımız bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak yeni ve tertemiz bir okulla öğrencilerimize kapılarımızı açtık. Okulumuzda tüm elektrik tesisatı yenilendi, iç ve dış cephede boyalar yapıldı, tuvalet ve peteklerin bakımları gerçekleştirildi. Ancak en önemli çalışmalar okul güvenliği alanında yapıldı. Okulumuzda artık tüm giriş ve çıkışlar turnike ile yapılacaktır” dedi.

VELİLER RAHATLAYACAK

Müdür Arslan, “8*8 firması ile yaptığımız protokol ile okulumuza kurulan turnikelerle gelen özellikler ise şöyle. Öğrencilerin okula giriş saatleri ve çıkış saatleri anlık olarak fotoğraflı şekilde uygulama üzerinden velilere iletilecek. Velilerimiz isterlerse öğrencilerinin konumlarını takip edebilecek. Bu özellik özellikle taşımalı gelen öğrenci velilerimizin endişelerine son verecek. Yemekhanede yemek yeme bilgisi iletilecek. Devamsızlıkları anlık takip edebilecekler” ifadelerini kullandı.

RANDEVU ALINACAK

“Okulumuza sadece randevu ile gelen ziyaretçiler kabul edilecek” diyen Okul Müdürü Adem Arslan, “Bunun için okulumuzun web sayfasından randevu alınarak okula gelinmesi gerekmektedir. Öğrencilerimizin güvenliği ve kaliteli bir eğitim almaları için tüm tedbirlerimizi aldık. Yeni eğitim öğretim yılı hem öğrencilerimize hem öğretmenlerimize hem de tüm velilerimize hayırlı olsun” sözlerini kullandı.  

Şüiaal Turnike Sistemi F1

Şüiaal Turnike Sistemi F2

Şüiaal Turnike Sistemi F4

Şüiaal Turnike Sistemi F3

Şüiaal Turnike Sistemi F5

Şüiaal Turnike Sistemi F6

Editör: Güler Çınasoğlu