• 25-10-2024
  • USD 34,28
  • EUR 37,23
  • STERLIN 44,62
  • ALTIN 3.015,37
  • BİST100 8.873
  • BTC 68.200
2 ay önce SAKARYA

TV264’e katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, geçtiğimiz ay Karasu Belediyesi tarafından başlatılan “Beton taşıma ve güzergah izin belgesi” uygulamasında para alınmasını doğru bulmadığını ifade etti. Alemdar, uygulamayla ilgili dikkat çeken sözler kullandı.

2 ay önce EKONOMİ
2 ay önce SPOR

Karasu İlçe Müftülüğü’ne bağlı cami ve Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerin katılacağı 2024 yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 31 Temmuz - 6 Ağustos 2024 tarihli 304.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

2 ay önce SPOR

Karasu Aziziyespor kongreye gidiyor. Başkan Taylan Demirkol ve yönetiminin istifasının ardından yapılacak olan kongrenin tarihi ise 10 Ağustos olarak açıklandı.

2 ay önce KARASU

Karasu’da kentsel dönüşüm kapsamında, İnönü İlkokulu yanında bulunan ve tehlike arz eden binanın yıkımı başlıyor.

2 ay önce MAGAZİN
2 ay önce SİYASET

Karasu Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Abdullah Şahin, Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Mustafa Çalık’ın Recep Aksu’ya yönelik sözlerine karşılık verdi. Şahin, “Hastanemize başhekim atanacak tekrar sahnedesiniz. Doktor atamaları yapılıyor ama rahatsızlığınız bir türlü geçmiyor. Bu kurumlar egonuzu tatmin etme yerleri midir? Yoksa kamuya iş üretme yeri midir?” ifadelerini kullandı.

2 ay önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, fındık fiyatı ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Başkan Aksoy, “Açıklanan bu fiyat üreticimizi şımartmayı bırakın kahır ettirecek bir fiyat. Ezilen, emek veren, alın teri döken çiftçimizin yanında olduğumuzu ifade ediyor, bu fiyatı açıklayanlara da yazıklar olsun deyip, bu fiyatı tekrar gözden geçirmeleri gerektiğini ifade ediyorum” vurgusunu yaptı.