Karasu Belediyesi Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Mustafa Çalık’ın AK Parti İlçe Başkanı Recep Aksu’ya yönelik açıklamasına AK Parti Meclis Üyesi Abdullah Şahin’den yanıt geldi. Şahin, Çalık’a yönelik şu ifadeleri kullandı:

SİZE RAHATSIZLIK VERİYOR

“Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalık, İlçe başkanımıza yüklenerek sadece eleştiri yapmak gayesi taşıyan, içi boş, gerçeklerle bağdaşmayacak söylemlerle maalesef bizleri acı bir tebessüm etmek durumunda bıraktı. İlçemizin faydasına, ilerlemesine dair her eylem nedense sizlere hep rahatsızlık veriyor.

Mahallenize doğalgaz verileceği müjdesine karşılık alaycı ve üstten bakan bir üslupla ‘Mahallede gaz çıktı’ demişliğinizi de gülerek hatırlıyoruz. Hastanemize başhekim atanacak tekrar sahnedesiniz. Doktor atamaları yapılıyor ama rahatsızlığınız bir türlü geçmiyor. Bu kurumlar egonuzu tatmin etme yerleri midir? Yoksa kamuya iş üretme yeri midir?

AKSU, GEREKENLERİ SÖYLEDİ

Sizleri küçük hesaplarla ve olumsuz algılarla bu ilçenin enerjisini tüketmek yerine aldığınız sorumlulukla hareket etmeye davet ediyorum. İlçe başkanımız, basın açıklamasında gerekenleri söylemiş olmasına rağmen istediğiniz başhekimin gelmiyor oluşuyla mı bir hayal kırıklığı içerisine girmiş bulunuyorsunuz? Sanıyorum ki derdiniz çözümden çok ‘Bizim dediğimiz olsun, biz istediğimiz kişiyi getirelim’ derdidir.

Bu ülkenin, bu milletin evlatları, vatanın her yerinde milletine hizmet etmek amacıyla sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getirmek için vardır ve var olmaya devam edecektir. Göreve gelen ve gelecek olan her bir kamu görevlimiz: evine, çoluk çocuğuna helal bir lokma götürmek, anne babasının hayır duasını almak için gayret eder ve başımızın tacıdır.

On kat artmış nüfus yoğunluğunda elbette ki sıkıntılar olacaktır. Bunu yetkililer değerlendirir ve gerekeni yapar. Sizi Karasu'ya hak ettiği değeri vermeye ve yapılanlara kör ve sağır olmamaya davet ediyorum”

Editör: Nevtan Angün