• 25-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,10
  • STERLIN 44,55
  • ALTIN 3.024,66
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.400
3 ay önce KARASU

Karasu sahilinde denize giren vatandaşların, suda bir cisim gördüklerini ve hareketsiz halde akıntıyla yüzen insan olabileceği ihtimaliyle ihbarda bulunması üzerine ekipler bölgeye intikal etti. Dalgakıranların arasına takılan cismin ne olduğu ise sonradan anlaşıldı.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Karasuspor, ana sponsorluk anlaşmasını Emre Filizfidanoğlu İnşaat ile yaptı. Kulüp Başkanı Hasan Özkan, kulüpten hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Emre Filizfidanoğlu’na teşekkür etti.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın fındık üreticisine yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Önal açıklamasında, “Siz tok olanlar, boğulma derecesine gelmiş milletin halinden ne anlarsınız? Bu güzel cennet vatanı 21 senede batırmayı başardınız” vurgusunu yaptı.

3 ay önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, Lütfi Bayraktar’ın fındık fiyatı belirleme noktasında kullandığı ifadelere tepki gösterdi. Aksoy, “Sayın vekili suskunluk orucuna davet ediyoruz. Görülüyor ki, konuşarak halka katkıda bulunamıyor” diye konuştu.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce KARASU

OSB Liman Bölgesi Tırcılar Kamyoncular Kamyonetçiler Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nin ismi değişti. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası kooperatifin adının Sınırlı Sorumlu Karasu Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi olarak değişmesine karar verildi.

3 ay önce EKONOMİ

Muharrem ayının onuncu gününe denk gelen aşure günü nedeniyle aşurelik malzemeler tezgahlara indi. Aşure Günü’nün 16 Temmuz Salı günü başlayacağını belirten Karasu Aktar ve Baharat İşletmecisi Özgür Batur, “Aşure malzemesinin sınırı yok. Aradığınız tüm malzemelerde taze olarak tezgahlarımızda yerini aldı” dedi.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI