Emre Filizfidanoğlu İnşaat, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Karasuspor’a önümüzdeki dönem için ana sponsor oldu. Kulübün sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımda sponsorluk anlaşmasının imzalandığı ilan edildi.

İMZA TÖRENİ

Emre Filizfidanoğlu ile Kulüp Başkanı Hasan Özkan arasında düzenlenen imza töreninde Karasuspor Kulüp Başkanı Hasan Özkan, Karasuspor Kulüp Başkan Yardımcısı Cihat Ekşioğlu, Karasuspor’un eski kaptanlarından Semih Bayrak ve Kulüp Yöneticisi Ercan Arslan hazır bulundu. Başkan Hasan Özkan, Emre Filizfidanoğlu’nun desteğini her zaman hissettiklerini söyleyerek, “Emre Filizfidanoğlu, yeni sezonda da ana sponsorumuz olarak kulübümüzün yanında yer aldığını gösterdi. Karasuspor markası Emre Filizfidanoğlu markasının desteği ile yeni sezonda çok daha olacak” şeklinde konuştu.

BİZİM İÇİN ONUR

Emre Filizfidanoğlu ise, Karasuspor’un kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu vurguladı. Filizfidanoğlu, “Karasu’nun en büyük markası hiç tartışmasız Karasuspor’dur. Biz de bu büyük markaya gönül verdik. İlçemizdeki herkesin de bu büyük markaya destek olması gerekir. Takımımıza destek olmak bizim için de onur. Biz bu sezon Karasuspor’umuzun başarısına maddi manevi destek olmaya devam edeceğiz. Umudumuz, Karasuspor’un çok daha güzel işlere imza atması ve hak ettiği yerlere gelmesi” dedi.

Ramazan Marmara’nın haberi

94Dab79F C301 44Ed 945E E562F22F3Ae3

Editör: Güler Çınasoğlu