• 27-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.700
4 ay önce SPOR

Büyükşehir Belediyesi judo antrenörü Karasulu Pınar Batman, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Uşak’ta düzenlenen Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda mindere çıkan Batman’ın öğrencisi, 24 kilogram kadınlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Minik judocu bu sonuçlarla birlikte Milli takıma katılmaya da hak kazandı.

4 ay önce KARASU

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Karasu İlçe Müftülüğü İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu Kapanış programı Çarşamba günü Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlendi. Yaklaşık 520 kursiyer düzenlenen programda belge aldı.

4 ay önce EĞİTİM

MEB, 2024-2025 yılı eğitim ve öğretim takvimini açıkladı. Merakla beklenen 2025 yılı yaz tatili başlama günü de böylece belli oldu.

4 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında polis ekiplerince yapılan operasyonda ele geçirilen narkotik madde ile ilişkili olduğu ve dolandırıcılık suçundan 18 yıl 6 ay hapis cezası bulunduğu tespit edilen bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 ay önce SAĞLIK

Mayıs ayı içerisinde ataması yapılan Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Anıl Erdik, göreve başladı. Erdik’in göreve başlamasının ardından hastane yönetim kadrosu da tamamlanmış oldu.

4 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 22 - 28 Mayıs 2024 tarihli 295.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

4 ay önce SİYASET

Haftalık basın açıklamasını parti binasında gerçekleştiren Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, Karasu’nun iç meselelerine vurgu yaptı. Aksoy, 2024 yılında mavi Bayrak’tan yoksun bir yaz sezonunu karşılanacağını söyleyerek “Bir tatil ilçesine yakışmayan bu durum, ivedilikle giderilmelidir. Karasu’da her şeyi inşa edersiniz ama dünyanın sayılı güzelliği olan bu kumsalı inşa edemezsiniz. Karasu sahili Mavi Bayrak’sız olmamalıdır” vurgusunda bulundu.

4 ay önce EĞİTİM

Mikrofon Sende 2 Liseler Arası Ses Yarışması final töreni büyük coşkuyla gerçekleştirildi. Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Selin Nur Şahin, seslendirdiği “Büklüm büklüm” şarkısıyla ikinci oldu.

4 ay önce MAGAZİN
4 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesinde girdiği denizde kaybolan 19 yaşındaki öğrencinin cansız bedenine ulaşıldı. Sahil Güvenlik dalgıçları, Meşe'nin cesedini, denize girdiği yerden yaklaşık 300 metre uzaklıktaki dalgakıranın arka kısmında 4,5 metre derinlikte buldu.