• 27-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.700
5 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ilkbahar doğa yürüyüşleri kapsamında tabiat tutkunları bu hafta Karasu-Kocaali arasında yer alan Maden Deresi’nin eşsiz güzelliğini keşfetti.

5 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Pazar günü girdiği denizde kaybolan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Burak Emre Meşe için 40 kişilik ekip 24 saat esaslı olarak arama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, 120 kilometre karelik alanda Meşe’den bir iz bulmak için adeta seferber olmuş durumda.

5 ay önce EĞİTİM

Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nde (Eski adıyla Karasu Lisesi) Pazar günü “Pilav günü” etkinliği düzenlendi. Yapılan buluşmada 1954-2023 yılı mezunları, okulda görev almış müdür ve öğretmenler bir araya geldi.

5 ay önce MAGAZİN

Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğitimlerini tamamlayan iki ünlü isim, okullarının geleneksel pilav gününe katıldı. Devlet Opera ve Bale sanatçısı Hüseyin Likos ile Tiyatro oyuncusu Cengiz Bozkurt, okul öğrencilerine kariyerlerini anlattı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

5 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesinde sahile gelen üç üniversite öğrencisi yüzmek için denize girdi. Öğrencilerden biri “Yüzme biliyorum” diyerek açıldığı denizde bir anda gözden kayboldu. Kaybolan 19 yaşındaki genç için arama çalışması başlatıldı.

5 ay önce SPOR

2.Amatör Küme temsilcilerinden Karasu 1933, Ferizli Şehir Stadı’nda Kuşçaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın başında yediği penaltı golünden sonra toparlanamayan Karasu 1933, evine 4-1 yenik döndü.

5 ay önce SPOR

Karapınarspor, bu hafta Söğütlü Kalespor ile karşı karşıya geldi. Karapınar temsilcisi rakibine geçit vermedi ve maçı 4-1 kazanmasını bildi.

5 ay önce SPOR

Kuyumculuspor ile Adatespor, Karasu Şehir Stadı’nda İkinci Amatör Küme 4.hafta müsabakasında karşı karşıya geldi. Maçtan gol sesi çıkmadı ve iki takımda birer puana razı geldi.

5 ay önce TÜRKİYE

Doğru vantilatör seçimi yaparak yaz aylarında serin kalmanın etkili ve ekonomik yollarını bulabilirsiniz.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI