• 28-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,08
  • STERLIN 44,45
  • ALTIN 3.020,10
  • BİST100 8.936
  • BTC 68.350
5 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig’in son maçında Karasuspor, kendi sahasında Burhaniyespor’u konuk etti. Sarı-kırmızı ekip sahadan 2-3 yenik ayrıldı. Kalaycıspor’un haftayı puansız kapaması sonucu ise Karasuspor, Play-Out şansını korudu.

5 ay önce KARASU

Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi (Eski adıyla Karasu Lisesi), 26 Mayıs 2024 Pazar günü tüm mezunlarıyla pilav gününde buluşmaya hazırlanıyor. Okul Müdürü Adem Arslan, “1954-2023 yılları arasındaki 70 yılda, okulumuzdan mezun olanlar ve okulumuzda görev yapan idareci ile öğretmenlerle bir araya gelme fırsatı bulacağımız için çok heyecanlıyız” dedi.

5 ay önce SAKARYA

Sakarya’nın merakla beklediği suda indirim uygulaması, Büyükşehir Meclisi’nden geçti. Başkan Yusuf Alemdar ilk icraatlarından olan suya indirim vaadi de meclis kararıyla gerçekleştirilmiş oldu.

5 ay önce SPOR

Sakarya’da düzenlenen Minik Erkekler Hentbol Ligi sona erdi. Ligde yer alan Karasu Gücüspor, ligi ikinci olarak tamamladı.

5 ay önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, basın açıklamasında bulundu. Aksoy, yaptığı açıklamada Karasu’nun sorunlarına değindi, ülke ve dünya gündemine de dikkat çekti.

5 ay önce EĞİTİM

2023-2024 eğitim öğretim yılı ile öğrenci alımına başlayan Şehit Teğmen Ömer Faruk Civelek Anaokulu, gerçekleştirdiği yıl sonu etkinliği ile dikkat çekti. Anaokulu öğrencileri, adeta festival gibi bir etkinlikle doyasıya eğlendi.

5 ay önce MAGAZİN

Gülsümeyye Bakan ve Berkan Huduk dünya evine girdi. Çiftin nikah akdini Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar gerçekleştirirken Sakarya’dan da birçok siyasi isim düğün cemiyetine katılarak çifti yalnız bırakmadı.

5 ay önce KOCAALİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü ve Kocaali heyetini ağırladığı ziyarette “turizm atağı” vurgusu yaparak, “Kocaali denizi, yayları, dereleri, doğal güzellikleri ile turizm için önemli bir nokta. Yeşili ve maviyi turizmle taçlandırarak bu cennetin potansiyelini ortaya çıkaracağız” dedi.

5 ay önce EĞİTİM

Kargenç Kulübü “Kapsayıcı Yüzme Yarışması-Engellerin Ötesinde projesi ile spor sektöründe engelli ve engelsiz çocukları eşleştiren yeni bir rekabet türünü ortaya koymayı planladıkları projenin ilk toplantısını Yunanistan’da gerçekleştirdi.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI