• 28-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,10
  • STERLIN 44,52
  • ALTIN 3.012,29
  • BİST100 8.946
  • BTC 68.475
5 ay önce EĞİTİM

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okullarında eğitim gören engelli öğrenciler için kahvaltı programı organize etti. Yaklaşık 30 engelli öğrencinin katıldığı organizasyonda çocuklar doyasıya eğlendi.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce EĞİTİM

Avrupa Birliği tarafından eş finans edilen Şnorkel ile Oryantiring için Kargenç’inde içerisinde bulunduğu proje ortakları Türkiye, Bulgaristan ve Kuzey Makedonya; Struga kentinde eğitim kursu aldı. Kargenç Başkanı Ersel Aydın, “Yaz boyu gerçekleştireceğimiz yerel faaliyetlerimiz için hazırlıklarımıza başladık” dedi.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce SPOR

Karapınarspor, 2.Amatör Küme’nin ilk haftasını bay geçti. Maç yapmamalarına rağmen idmanlarına ara vermeden devam eden kırmızı-siyahlı ekip, önümüzdeki hafta karşılaşacağı Karasu 1933 maçı öncesi moral depolamak için yemekte bir araya geldi.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce SPOR

2.Amatör Lig’in ilk maçında Söğütlü Kalespor ve 54 Adatespor karşı karşıya geldi. Adatepe’nin dört topunun direkte patlamasına rağmen üstün bir performans sergileyen takım, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

5 ay önce EKONOMİ

Sakarya bölgesinin en büyük ve en modern kesim tesislerinin başında gelen Kayalar Çiftliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda her bütçeye uygun hisse fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Doğu malı besili hayvanlarıyla bölgede çok sayıda satış yapan kayalar Çiftliği, kesim günü de çeşitli ikramlarla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce EĞİTİM

Karasu Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, ilçede elde ettiği başarıların ardından Sakarya’da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na katıldı. Turnuvada Karasu’yu temsil eden FSM, dört dalda derece aldı.