• 28-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,10
  • STERLIN 44,53
  • ALTIN 3.022,95
  • BİST100 8.946
  • BTC 68.945
5 ay önce KARASU

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, 2024 yılı yatırım programını yayınladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun “Kalkınma Yolu Projesi” kapsamında dikkat çektiği Karasu Demiryolu Projesi’nin, 2024 yılı programında bin liralık sembolik ücretle “İz Ödenek” olarak belirtilmesi “Proje rafa mı kalktı?” sorusunu akıllara getirdi.

5 ay önce KARASU

Karasu Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı 1.Oturumu Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon üyeleri, Marmara Belediyeler Birliği Temsilcisi, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Temsilcisi ve Karasu OSB Müteşebbis heyeti seçildi.

5 ay önce KARASU

Karasu Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı söz alan Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Mustafa Çalık, Kuyumculu Mahallesi’nden doğalgaz çalışması sebebiyle talep edilen parayı dile getirdi. Başkan İshak Sarı’nın Çalık’a verdiği yanıt ise dikkat çekti.

5 ay önce KARASU

Karasu Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı söz alan Metin Yıldırım, belediyede işten çıkarmalarla ilgili konuştu. Yıldırım, “Bu kişiler işten çıkartılırken vicdanınızı askıya mı aldınız?” dedi. Başkan İshak Sarı ise “Daha önce siz de belediye personeliydiniz. Zaten konuyla ilgili bir acınız var. Siz de belediyenin bir kamburuydunuz” şeklinde yanıt verdi.

5 ay önce KARASU

Sakarya Barosu, il genelinde 30 yeni mahkeme açılacağını duyurdu. Açılacak yeni 30 mahkemeden 4’ünün ise Karasu’da açılacağı kesinleşti.

5 ay önce SPOR

2023-2024 Geleneksel Çocuk Oyunları, Karasu Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarla sona erdi. Yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca ve kaleli yakan top yarışmasında ter döken öğrenciler dereceye girmek için mücadele verdi.

5 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 1 - 7 Mayıs 2024 tarihli 292.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

5 ay önce EKONOMİ

Uğurluoğlu Halı Yıkama İşletme Sahibi Musa Uğurluoğlu, Kuzey bölgesinde bir ilke imza atarak ehalıservisi hizmetini Karasu’ya getirdi. Uğurluoğlu, “41 ulusal firmayla anlaşması olan ehalıservisi hizmetini Kuzey bölgesinin talebi üzerine Karasu’da hizmete açtık” dedi.

5 ay önce ASAYİŞ

Pazar günü gece saatlerinde Karasu’nun Tuzla Mahallesi mevkiinde motosikleti ile geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Alperen Şimşek (22) için taziye mesajı yayınlandı. Genç Alperen’in, Ferizli ilçesi Şose Camii İmamı Halis Şimşek'in oğlu olduğu öğrenildi.

5 ay önce SPOR

Karasu Okul Sporları kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvası sona erdi. Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Turnuva sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.