• 28-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,11
  • STERLIN 44,53
  • ALTIN 3.024,08
  • BİST100 8.946
  • BTC 68.350
5 ay önce SPOR

Kargenç’in ortağı olduğu BLOCK-IN Projesi’nde, genç sporcuları sakatlanmalardan korumak için adımlar atılıyor. Proje, genç sporcuları sakatlanmalardan korumak için kas ve eklem güçlendirme egzersizlerini öne çıkarıyor.

5 ay önce SPOR

2.Amatör Küme maçları cumartesi günü başladı. Kuyumculuspor ile Karasu 1933, Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Müsabakada gülen taraf 2-1’lik skorla Kuyumculu oldu.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partili Meclis Üyesi Mustafa Çalık, Mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda kendisine yönelik ifadelerde bulunan MHP’li Meclis Üyesi Fatih Şentürk’e yanıt verdi. Çalık, “Halkımızın sıkıntılarını meclise taşımak neyin şovmenliği, neyin siyaseti oluyor? Meclise niye seçildik, sorunları taşımak için değil mi?” şeklinde konuştu.

5 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Gurubu adına açıklamada bulunan Belediye Meclis Üyesi Metin Yıldırım, MHP’li Meclis Üyesi Fatih Şentürk’ün kendilerine yönelik yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Yıldırım, “Pazarlık ifadesi çok çirkin bir ifadedir. Varsa bunu ispat etsin. Biz, kimse ile bir görüşme yapmadık. Fatih Şentürk, kendisini aklamak için bizi pazarlık yapmamızla suçlayamaz” dedi.

5 ay önce SİYASET

Karasu Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısında MHP’li Meclis Üyesi Fatih Şentürk’ün OSB temsilciliği seçiminde kendi listesine oy vermemesi şaşkınlığa sebep olmuş ve MHP İlçe Yönetimi, oylamanın ardından salonu terk etmişti. Meclisin ikinci oturumunda Şentürk, oy kullanmamasının sebebini açıkladı.

5 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karasuspor, bu hafta deplasmanda Bursa Görükle İpekspor ile karşı karşıya geldi. Ligin bitimine bir hafta kala sarı-kırmızı ekip rakibini 1-4 yendi. Karasuspor, son hafta berabere kalsa bile Play-Off oynama hakkı elde edebilecek.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce MAGAZİN