Aybüke Yıldız'ın "Şairim şair aşık değil" başlıklı köşe yazısı

Bazen zaman oldukça zorlayıcı, kimi insanlar gider kimileri ise oldukça yalancı. Hayat insan aklı ile yapılmış planlarını bozmak için olan bir kurmaca.

Güneş bazen can yakıcı oysaki günü aydınlatan o değil mi? Her şey geride kalmalı der şair ama nasıl öfkem hiç dinmiyor ki, affedemiyorum bana kötülük yapanları anlamıyorum da sevmek zor değil ki

Kime inansam hep aynanın ters tarafını görüyorum ve güvenim daha da azalıyor. Annem hep der, “kendine güven başkalarına değil” doğruymuş ben en çok kendimi seveceğim.

Aynanın ters tarafın da bana iyilikleri fısıldamalı. Sahte olmayın derim yoksa kırılan kalbin telafisi mümkün değil Aybüke’nin kurallarında...

Hem sevmek bana yük, kim ne derse desin hayat oldukça garip. Dünya kuralları mı düzgün yoksa deli dediklerimiz mi doğru söylüyor.

Tekrar bu yazıyı düzenlemeliyim ama önce kalbimden başlamalıyım lütfen midemi bulandıracak kadar sizden nefret etmeyeyim.

Şiirler belki de yarım kalmalı

Aynen ben her saniye çalışmalıyım kafam hiç boş kalmamalı.

Zaman birikimi oldukça zor ve doğal. Bazı insanları tanımak güzel ya da kötü. Umarım sizler güzel yanına denk gelirsiniz.