• 22-10-2024
  • USD 34,22
  • EUR 37,08
  • STERLIN 44,54
  • ALTIN 3.005,58
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.799
17 saat önce SİYASET

Sakarya’da ilçe kongreleri başlayan AK Parti’de Karasu İlçe Başkanlığı görevi yeniden Recep Aksu’ya verildi. Genel merkez kararını duyuran İl Başkanı Yunus Tever, “Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti” ifadelerini kullandı.

17 saat önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş, cumartesi günü Karasu’da kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü programına davet edilmediklerini söyledi. Karakaş, “Muhtarlar bu ilçenin dinamiğidir. Karasu’da yapılan program muhtarlarımıza yakışmamıştır. Hiçbir kurumun muhtarlarımızın yanında yer alamaması ise üzücüdür” dedi.

18 saat önce SİYASET

Başkanlığını Hasan Demir'in yaptığı ve Karasu Belediyesi eski başkanı Ahmet Genç'in de üyesi olduğu Sivil Toplum Düşünce Kuruluşu Platformu Sakarya Grubu Karasu'da toplandı.

19 saat önce KARASU

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, cumartesi günü gerçekleştirilecek hafızlık icazet merasimi dolayısıyla Karasu’ya gelecek. Yalı Mahallesi Ulu Camii’nde yapılacak olan programa Kur’an-ı Kerim okuma birincileri de katılacak.

19 saat önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, haftalık basın açıklamasında bulundu. Başkan Aksoy, açıklamasında özellikle Karasu’da uyuşturucu bağımlılığının tehlikeli boyutlara ulaştığının altını çizerken, bu sorunun çözümü için de acilen harekete geçilmesi gerektiğini belirtti.

2 gün önce ASAYİŞ

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri, son zamanlarda Karasu genelinde yürüttüğü nokta operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Şüpheli şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İkisi kadın dört kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 gün önce KARASU

Karasu Kaymakamlığı bahçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle düzenlenen törenle Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Törene Karasu’nun 40 mahalle muhtarından sadece 17’sinin katılması ve ilçe protokolünden de sadece iki kişinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

3 gün önce SAĞLIK

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Uğur Can Dülger’in katılımıyla Karasu Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda seminer gerçekleştirildi. Dr. Dülger, meme kanseri farkındalık ayı ile ilgili eğitim verirken Aysel Çetin de meme kanseri ile mücadelesini katılımcılarla paylaştı.

3 gün önce EĞİTİM

Kargenç Çevre Spor Kulübü tarafından Bulgaristan’ın Başkenti Sofya ilinde Kapsayıcı Spor, Yaz Kampı ve İyi Uygulamaların Paylaşımı adlı ikinci ulusötesi projeyle toplantı düzenlendi. Etkinlik, projenin kapsayıcı sporları teşvik etme misyonunu ilerletmek için Yunanistan, Bulgaristan ve Türkiye’den ortakları bir araya getirdi.

3 gün önce EKONOMİ

Çiçekler estetiğin ruhu, güzelliğin tartışılmaz simgesi... Çiçekler her derde deva, ressamların ilhamı, şairlerin tasviri, kadınların parfümüdür. Yaşam, insan enerjisi, aşkın simgesi, varoluşun temsili, vazgeçilmez süsler, dünya kozmetik dünyasının gözbebeği…