Bölgesel Amatör Lig’de sezona iyi bir başlangıç yapan Karasuspor, bu hafta Karasu Şehir Stadı’nda Karamürsel’i ağırladı. Güçlü rakibini kendi sahasında ağırlayan sarı-kırmızılı ekip, rakibine gol izni vermedi ve attığı tek golle üç puanı kaptı.

İLK YARIDA İŞ BİTTİ

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden Karasuspor, bu hafta sahasında ligin iddialı takımlarından Karamürselspor’u ağırladı. Karasu Şehir Stadı’ndaki müsabakaya seyircilerin ilgisi de olukça yoğun oldu. Karasuspor müsabakaya oldukça temkinli başladı. Defans güvenliğini önceleyen ve garantiye yönelik paslarla organize ataklar geliştiren Karasuspor, rakibin oyun kurmasını önledi ve kendi oyununu sahaya yansıtmayı başardı. 26.dakikada kazanılan penaltı atışını sarı-kırmızılı ekipten Burak Mete gole çevirdi. Bu dakikadan sonra oyunu kontrolünde tutan Karasuspor soyunma odasına 1-0’lık skorla gitmeyi başardı.

RAKİBİNE ŞANS TANIMADI

Karasuspor, ikinci yarıda da kendinden çok daha emin bir görüntü sergiledi. Karasuspor, rakibine boş alan bırakmadı ve rakibin oyun kurmasına müsaade etmedi. Dakikalar geçtikçe gerilen ve gol bulamadığı için strese giren Karamürselspor’un hatalarından istifade etmeyi amaçlayan Serdar Ergelen’in öğrencileri, karşılaşmanın son dakikasına kadar oyun disiplininden kopmadı. Maçın sonunda da tek golle 3 puanın sahibi oldu.

KUTLAMA YAPTILAR

BAL’da ilk üç haftayı kayıpsız geçen Karasuspor’da maç sonrası büyük sevinç yaşandı. Kulüp Başkanı Hasan Özkan, Antrenör Serdar Ergelen, oyuncular ve teknik ekip hep birlikte kutlama yaptı. Karasuspor, Karamürsel karşısında elde ettiği galibiyetle ligde 3’te 3 yapan iki ekipten biri oldu. Elde edilen 9 puanla Gölcükspor’un ardından ikinci sırada bulunan sarı-kırmızılılar önümüzdeki hafta Keşanspor’a konuk olacak. Keşanspor, ligin ilk üç haftasında 3 mağlubiyet aldı ve grupta son sırada yer alıyor.

Karasuspor: 1 - Karamürselspor: 0

Saha: Karasu Şehir Stadı

Hakemler: Aslı Köse Güllüdere, Ulaş Kaçmaz, Taha Berker El

Karasuspor: Emre, Fikret, Hüseyin, Ahmetcan, Melih, İlyas, Arda (Şefik) Umut (Özkan), Talha (Murat), Burak (Yunus), Ozan

Antrenör: Serdar Ergelen

Karamürselspor: Mehmet, İbrahim, Abdülsamet (Baran) Batuhan, Doğukan (Kaan), Eren, Orhan, Yunus (Erkan), Berat (Eren), Ahmet (Emrah), Samet

Antrenör: Mustafa Kaya

Goller: Dk.26 Burak Mete (Karasuspor)

Karasuspor Bölgesel Amatör Lig Maç F1

Karasuspor Bölgesel Amatör Lig Maç F3Karasuspor Bölgesel Amatör Lig Maç F2

Editör: Güler Çınasoğlu