Bölgesel Amatör Lig fırsatını son iki sezondan bu yana kaçıran Karasu Aziziyespor, bu sezona iyi başladı. Üçüncü maçına çıkan Kafkaslar, Sakarya Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada sarı-lacivertli ekip, rakibinin kalesini 11 kez havalandırdı.

NEFES ALDIRMADI

İlk iki hafta müsabakalarında bir galibiyet bir beraberlik alan sarı-lacivertliler, hafta sonu Sakarya SHÇEK ile karşı karşıya geldi. Erenler Sentetik Saha’da oynanan müsabakaya baskılı başlayan Kafkaslar ardı ardına goller bulmaya başladı. Karasu Aziziyespor’un gollerini Sinan (2), Umut (2), Ensar (2), Emirhan (2), Recep, Uğur ve Muhammet atarken ev sahibi ekip tek golünü ise Erkan’dan buldu.

ARİFİYE’Yİ AĞIRLAYACAK

Sarı-lacivertli ekip, üçüncü haftada elde ettiği farklı galibiyetle puanını 7’ye yükselterek Tankspor’un önünde averajla liderliğe yükseldi. Süper Amatör Küme B Grubu’nda mağlubiyet almayan 3 ekipten biri olan sarı-lacivertli Kuzey temsilcisi, farklı galibiyetle elde ettiği 3 puan sonrası büyük sevinç yaşadı. Karasu Aziziyespor, önümüzdeki hafta sonu kendi sahasında ligde mağlubiyeti bulunmayan Arifiyespor’u ağırlayacak. Müsabaka Karasu Şehir Stadı’nda oynanacak.

Ramazan Marmara'nın haberi

Aziziyespor Gol Oldu Yağdı F1

Editör: Güler Çınasoğlu