• 22-10-2024
  • USD 34,24
  • EUR 37,03
  • STERLIN 44,43
  • ALTIN 3.013,46
  • BİST100 8.829
  • BTC 67.300
2 hafta önce SİYASET

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, İl Başkanı Yunus Tever tarafından açıklanan kongre takvimi sonrası açıklamada bulundu. Kongre sürecini değerlendiren Aksu, “Genel merkezimizin vereceği karar doğrultusunda, partimize ve davamıza yakışan şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

2 hafta önce SAĞLIK

Karasu Devlet Hastanesi’nde, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ve Mamografi birimleri açıldı. Hastane Başhekimi Op.Dr.Anıl Erdik, ilçe ve bölge halkına iyi bir sağlık hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getirerek hastane bünyesinde faaliyete geçen birimler ile güçlendiklerini vurguladı.

2 hafta önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş, Karasu Belediyesi’nin ilçe merkezinde başlattığı parkomat sisteminin UKOME kararına uygun olmadığını belirterek “Ekonomik açıdan zor geçen şu süreçte vatandaşa yük olmayı artık bırakın” dedi.

2 hafta önce EĞİTİM

Geçen yıl Türkiye ikinciliği elde eden Karasu Şehit Hasan keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu yıl TEKNOFEST’te katıldığı kategoride Türkiye birincisi oldu. Dereceye giren ekip, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı törende aldı.

2 hafta önce SİYASET

Haftalık basın değerlendirme toplantısını ilçe binasında gerçekleştiren Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, Karasu sahilindeki erozyon, liman ve kokarca böceğinin tehlikesine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aksoy, limanın yerinin yanlış olduğuna bir kez daha vurgu yaparak “Nimet olan limanı başımıza külfet ettik” ifadelerini kullandı.

2 hafta önce KARASU

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası, çeşitli etkinliklerle Karasu’da hafta boyunca kutlandı. Haftanın önemine dikkat çekmek amaçlı Karasu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Kitap okuma etkinliği” düzenlendi.

2 hafta önce MAGAZİN
2 hafta önce KARASU

AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğü’nü ziyarette bulundu. Başkan Recep Aksu, Müftü Mehmet Çelebi nezdinde tüm din görevlilerinin haftasını kutladı.

2 hafta önce SPOR

Süper Amatör Lig B grubu 1.hafta müsabakaları başladı. Ligin ilk haftasında Kazımpaşa Birlikspor ile Karasu Aziziyespor karşı karşıya geldi. Yüksek tempo ve efor harcanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve müsabaka 0-0 eşitlik ile sona erdi.

2 hafta önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig müsabakaları başladı. Sezonun ilk maçına çıkan Karasuspor, Bilecik ekibi Bozüyük Vitraspor’u konuk etti. Seyircinin de yoğun ilgi gösterdiği maçta sarı-kırmızı ekip sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmasını bildi.