Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ve Mamografi birimleri, Karasu Devlet Hastanesi’nde açıldı. Hastane Başhekimi Op.Dr.Anıl Erdik, hastane bünyesinde faaliyete geçen birimler ile güçlendiklerinin altını çizdi.

GETAT UYGULAMA ÜNİTESİ

Başhekim Erdik, “Hastanemizde açılmış olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Uygulama ünitesinde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm.Dr.Cevdet Acat tarafından, boyun fıtığı, bel fıtığı, fibromiyalji, gonartroz, zona ve migren gibi hastalıklara proloterapi ve mezoterapi yöntemi ile tedavi uygulanmaktadır. GETAT uygulama ünitesi işlem günleri olarak Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri işlem yapacak olup, Perşembe ve Cuma günlerinde ise poliklinik hizmeti verecektir. GETAT uygulama ünitesine randevu almak için, hastanemiz hasta kayıt kabul biriminden randevu alabilirler” dedi.

GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYORUZ

Açıklamasına devam eden Başhekim Op.Dr.Anıl Erdik, “Hastanemize hizmete girmiş olan Mamografi çekim ünitesi Radyoloji Uzmanı Uzm.Dr.Murat Özoğul tarafından Salı günleri yapılmaktadır. Mamografi için ilgili uzman hekim tarafından uygun görülen hastalara, istek yapılarak çekilmektedir. İlçe ve bölge halkına iyi bir sağlık hizmeti vermek için çalışıyoruz. Hastane bünyesinde faaliyete geçen birimler ile güçleniyoruz. Görevlerine başlayan hekimlerimize de hayırlı olsun diliyorum” sözlerini kullandı.

Mamografi Ünitesi.jpg F1

G E T A T Uygulama Ünitesi F2

Editör: Güler Çınasoğlu